מזל שזה ג'סטין ששומעים פעמיים ולא אריק ברמן
א אאוצית20 New member 26/2/07 #39 הנגינה בהתחלה זה הדבר היחידי שמגניב בשיר הזה וזה בכלל לא גיטרה..זה בנג'ו.. אני חושבת.
א אאוצית20 New member 26/2/07 #43 זה שיר מקסימון.תראי עכשיו אני גדולה אני עדיין יכולה, יש לי את הזמן [אני מובטלת כנראה]
M me123 New member 26/2/07 #53 ../images/Emo46.gifהוא יחליף גם את אחד אחד??? תגידו לו לעשות את כל האותות כמו שהדר עושה, כי חצי מהאותות הוא לא עושה!!!
../images/Emo46.gifהוא יחליף גם את אחד אחד??? תגידו לו לעשות את כל האותות כמו שהדר עושה, כי חצי מהאותות הוא לא עושה!!!
T tkuihehr New member 26/2/07 #92 גם אני לא הבנתי.. יחליף את אחד אחד? עומרי רונן המגיש הקבוע של הטופ 10 של המצעד... ולגבי האותות, לא שמתי לב, אבל יכול להיות, פשוט לא יוצא לי לשמוע אותו <וכל התגובה הזאת נכונה רק אם הבנתי נכון.>
גם אני לא הבנתי.. יחליף את אחד אחד? עומרי רונן המגיש הקבוע של הטופ 10 של המצעד... ולגבי האותות, לא שמתי לב, אבל יכול להיות, פשוט לא יוצא לי לשמוע אותו <וכל התגובה הזאת נכונה רק אם הבנתי נכון.>
א אאוצית20 New member 26/2/07 #57 רק אני שמתי לב שהשיר הזה של עברי ו נינט "אתה מתקרב ומלטף את פניי ונושם אותי. מתלהט מולי ועיניי רטובות כלכך... כשחום גופך בי, אוחז בי ומתרגש לוהט בי ומתפתל, הכאב הזה.. כשחום גופך בי, אוחז בי ומתרגש. לוהט בי ומתפתל, הכאב הזה.." זה לגמרי מדבר על סקס?
רק אני שמתי לב שהשיר הזה של עברי ו נינט "אתה מתקרב ומלטף את פניי ונושם אותי. מתלהט מולי ועיניי רטובות כלכך... כשחום גופך בי, אוחז בי ומתרגש לוהט בי ומתפתל, הכאב הזה.. כשחום גופך בי, אוחז בי ומתרגש. לוהט בי ומתפתל, הכאב הזה.." זה לגמרי מדבר על סקס?
T tkuihehr New member 26/2/07 #67 בעיקרון זה לא שיר של עברי ונינט לא יודע מי כתב אותו, אבל עפרה חזה שרה, אבל אם זה קשור אליה יותר מזה, אולי זה מתקשר לסיבה שממנה היא נפטרה <כן, זה רע, לרוב אני מתחמק, אבל הפעם הייתי חייב, סליחה לכל הנוגעים בדבר וכל מי שזה פגע בו>
בעיקרון זה לא שיר של עברי ונינט לא יודע מי כתב אותו, אבל עפרה חזה שרה, אבל אם זה קשור אליה יותר מזה, אולי זה מתקשר לסיבה שממנה היא נפטרה <כן, זה רע, לרוב אני מתחמק, אבל הפעם הייתי חייב, סליחה לכל הנוגעים בדבר וכל מי שזה פגע בו>
D dragonit12 New member 26/2/07 #71 הייי עכשיו הגעתי הביתה.. אני עייפה אבל אני אשאר כאן! מה שלומכם?! אממ.. מה פספסתי?!