נראלי הייתה בעיה במיקרופון..
I Inbar789 New member 3/5/07 #70 אוי ואבוי../images/Emo178.gif../images/Emo103.gif מזל שצריך לשבת מחר בבית כל היום וללמוד למתמטיקה
T tkuihehr New member 3/5/07 #93 לאאאאאאאא, החלטתי, סופית, אני מבריז מחר. נכון שיש מזגנים בכיתות ובאוטובוסים, אבל רק בשביל הכמה דקות שיוצאים החוצה לחום אני לא בא [וגם כי רק חיפשתי תירוץ להבריז מחר ]
לאאאאאאאא, החלטתי, סופית, אני מבריז מחר. נכון שיש מזגנים בכיתות ובאוטובוסים, אבל רק בשביל הכמה דקות שיוצאים החוצה לחום אני לא בא [וגם כי רק חיפשתי תירוץ להבריז מחר ]
M me123 New member 3/5/07 #71 קמתי בדיוק ב-21:00 בשביל girlfriend ../images/Emo99.gif אחרי היום הזה שהיה לי.
L limors2 Well-known member 3/5/07 #75 מארון 5../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif
M me123 New member 3/5/07 #87 יש לי הרגשה שבעוד חודש, לכולם יימאס מהשיר הזה אני איכשהוא מצליח תמיד לזהות שירים כאלו.
L limors2 Well-known member 3/5/07 #88 אני עוד לא חושבת על אם ימאס לי בנתיים רק אם אני אוהב או לא נראלי שכן!
T tkuihehr New member 3/5/07 #95 שמתי לב, תקנו אותי אם אני טועה שהיום ממש דיברתם בשרשור הזה על התוכנית ולא גלשתם כמו בדר"כ, איתי. גורם לי לחשוב שאני הורס את המהות של השרשורי תוכניות שאני בא ומוציא אותם מ , ואז הם גולשים לדברים לא קשורים תמיד.. אבל זה לא אומר שאני אפסיק
שמתי לב, תקנו אותי אם אני טועה שהיום ממש דיברתם בשרשור הזה על התוכנית ולא גלשתם כמו בדר"כ, איתי. גורם לי לחשוב שאני הורס את המהות של השרשורי תוכניות שאני בא ומוציא אותם מ , ואז הם גולשים לדברים לא קשורים תמיד.. אבל זה לא אומר שאני אפסיק