סולחת אני סתם ממורמרת כי כואב לי לצחוק וללכת והכל..וזה מזההההההה מעצבן!
R redgirl2 New member 14/3/07 #82 סולחת ../images/Emo9.gif ../images/Emo24.gif אני סתם ממורמרת כי כואב לי לצחוק וללכת והכל..וזה מזההההההה מעצבן!
סולחת ../images/Emo9.gif ../images/Emo24.gif אני סתם ממורמרת כי כואב לי לצחוק וללכת והכל..וזה מזההההההה מעצבן!
R redgirl2 New member 14/3/07 #91 תודה ../images/Emo9.gif זה יעבור מחר מחרתיים יהיה טוב.. כולם ככה זה מזה מצחיק..כולם מתלוננים והולכים חצי מפורקים זה מאוד מצחיק!
תודה ../images/Emo9.gif זה יעבור מחר מחרתיים יהיה טוב.. כולם ככה זה מזה מצחיק..כולם מתלוננים והולכים חצי מפורקים זה מאוד מצחיק!
L limors2 Well-known member 14/3/07 #99 ../images/Emo6.gif לי רק ככ קר שאפילו האצבעות שלי ברגליים קפואות
R redgirl2 New member 14/3/07 #103 הווו תתכסי או משו!! כדי שתתחממי!! אז מה מחר יהיו לנו עוד תמונות שלג!?
L limors2 Well-known member 14/3/07 #108 לא, של קשקשים../images/Emo3.gif אני לובשת מלא בדגים וקופצת בחדר! אבל בדיוק אכלתי ועכשיו אני משהקת
R redgirl2 New member 14/3/07 #134 נו תמיד אומרים שאם את משהקת זה אומר שמישהו מדבר עלייך! את לא מכירה את זה?!
L limors2 Well-known member 14/3/07 #58 אוי זה יהיה נורא מעצבן אם נצטרך למשוע הרבה דברים כאלה של חובבי ציון אני מעדיפה לשמוע סוליקו ואקסום שוב
אוי זה יהיה נורא מעצבן אם נצטרך למשוע הרבה דברים כאלה של חובבי ציון אני מעדיפה לשמוע סוליקו ואקסום שוב