גם אני אבל חזרתי מזמן אפילו קניתי דברים לגיוס
A AdamINC New member 14/3/07 #21 הלכתי למשביר לקנות דברים זה הסתכם ב4 חולצות ארוכות ודיודי לחדר.. שזה לא ממש קשור לגיוס - אבל רציתי אין ספק שאני צריך לעשות השלמות
הלכתי למשביר לקנות דברים זה הסתכם ב4 חולצות ארוכות ודיודי לחדר.. שזה לא ממש קשור לגיוס - אבל רציתי אין ספק שאני צריך לעשות השלמות
R redgirl2 New member 14/3/07 #100 ../images/Emo6.gif אלון יש לי בקשה.. שאתגייס..אז תרשום לי בהצלחה כשאני אחזור לשבת ראשונה טוב?! זה יהיה דיליי מזהההההההה מטורףףף
../images/Emo6.gif אלון יש לי בקשה.. שאתגייס..אז תרשום לי בהצלחה כשאני אחזור לשבת ראשונה טוב?! זה יהיה דיליי מזהההההההה מטורףףף
T tkuihehr New member 14/3/07 #105 סבבה ואיך אני אדע מתי השבת שאת חוזרת בה? את יודעת מתי את מתגייסת, לא יודעת מתי את יוצאת... [אבל בסדר, אני אחכה בכל זאת לשבת <או גם וגם >]
סבבה ואיך אני אדע מתי השבת שאת חוזרת בה? את יודעת מתי את מתגייסת, לא יודעת מתי את יוצאת... [אבל בסדר, אני אחכה בכל זאת לשבת <או גם וגם >]
A AdamINC New member 14/3/07 #18 יופי הדר. הגברתי והזדעזעתי. השיר הכי טוב שהיה בסינגלס? מה עם RUBY? איכס מוזיקה כזאת. כל כך למודעונים מסריחים
יופי הדר. הגברתי והזדעזעתי. השיר הכי טוב שהיה בסינגלס? מה עם RUBY? איכס מוזיקה כזאת. כל כך למודעונים מסריחים
L limors2 Well-known member 14/3/07 #19 איזה "פאק" נבזי יצא להדר../images/Emo12.gif הדר על מי חשבת כשאמרת את זה?