כן!!!!!!!! שיעשו מופעים של הבדיחות שלהם וירדו אחד על השני על כמה הן גרועות!
L limors2 Well-known member 15/3/07 #199 כן!!!!!!!!../images/Emo6.gif שיעשו מופעים של הבדיחות שלהם וירדו אחד על השני על כמה הן גרועות!
T tkuihehr New member 15/3/07 #198 שמור רווח כפו_מור רווח כפול רק אצלי זה היה ככה? [שמור רווח כפול פעמיים]
R redgirl2 New member 15/3/07 #200 היה נחמד ביותר ../images/Emo9.gif למרות שהתחלנו מאוחר ושלא הייתי הרבה בשעה הראשונה! אני זזה למקלחת CSI ולישון אלון אולי אקח את עצתך מחר ואשאר בבית בכל אופן, לילה טוב לכולם נשתמע מחר
היה נחמד ביותר ../images/Emo9.gif למרות שהתחלנו מאוחר ושלא הייתי הרבה בשעה הראשונה! אני זזה למקלחת CSI ולישון אלון אולי אקח את עצתך מחר ואשאר בבית בכל אופן, לילה טוב לכולם נשתמע מחר
A AdamINC New member 15/3/07 #201 להית' לכולם.. אני הולך.. ל.. לכתוב את היומן חדשות האחרון שלי בקריירת הרדיו העכשווית שלי. מחר שידור אחרון ע-צוב!
להית' לכולם.. אני הולך.. ל.. לכתוב את היומן חדשות האחרון שלי בקריירת הרדיו העכשווית שלי. מחר שידור אחרון ע-צוב!
A AdamINC New member 15/3/07 #203 ../images/Emo6.gifאיך משה בונן יורד על הדר!!! חחחח "הדר קריינה את הפינה של האמהות המייסדות 4 פעמים.. זה הולך אצלה כמו בטסטים" "סעו בזהירות בדרכים.. זה מסוכן כמו התוכנית של הדר" ואיך היא נכנסה עכשיו לתוכנית חחחח
../images/Emo6.gifאיך משה בונן יורד על הדר!!! חחחח "הדר קריינה את הפינה של האמהות המייסדות 4 פעמים.. זה הולך אצלה כמו בטסטים" "סעו בזהירות בדרכים.. זה מסוכן כמו התוכנית של הדר" ואיך היא נכנסה עכשיו לתוכנית חחחח
A AdamINC New member 15/3/07 #204 והדר בחזרה... "זה רק אני או שאתה יורד עלי בתוכנית שלך? אני הייתי באוטו וחזרתי!!! אמא שלך עברה 4 טסטים! י'חצוף! אני עברתי טסט ראשון!!!"
והדר בחזרה... "זה רק אני או שאתה יורד עלי בתוכנית שלך? אני הייתי באוטו וחזרתי!!! אמא שלך עברה 4 טסטים! י'חצוף! אני עברתי טסט ראשון!!!"
T tkuihehr New member 15/3/07 #205 אוי הם קורעעעעעעעים ../images/Emo6.gif למישהו יצא לשמוע את הדקות הראשונות גם של המקור? או שכולכם סגרתם?? הוא ירד עליה, והדר חזרה בריצה והם התחילו לריב גם בשידור שלו.. קרע אותי ועכשיו יש יהודה סעדו, עכשיו אפשר לסגור..
אוי הם קורעעעעעעעים ../images/Emo6.gif למישהו יצא לשמוע את הדקות הראשונות גם של המקור? או שכולכם סגרתם?? הוא ירד עליה, והדר חזרה בריצה והם התחילו לריב גם בשידור שלו.. קרע אותי ועכשיו יש יהודה סעדו, עכשיו אפשר לסגור..
R redgirl2 New member 15/3/07 #207 ../images/Emo6.gif היה קורע מצחוק עכשיו ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif והשיר החדש של סעדו גרוע! בעע
../images/Emo6.gif היה קורע מצחוק עכשיו ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif והשיר החדש של סעדו גרוע! בעע
L limors2 Well-known member 15/3/07 #208 איזו הפסקת חשמל מתחשבת! חיכתה לסוף סינגלס! אבל מה אני אמורה לעשות עכשיו בחושך בלי חשמל???