לדעתי השיר קוצץ גם בהתחלה וגם בסוף..
L limors2 Well-known member 13/2/07 #111 אני שלחתי לעדי כהן סמס! בעצם הצבעתי באינטרנט, אבל זה אוות דבר. את כל ה100 ההצבעות האפשריות ניצלתי עליה
אני שלחתי לעדי כהן סמס! בעצם הצבעתי באינטרנט, אבל זה אוות דבר. את כל ה100 ההצבעות האפשריות ניצלתי עליה
T tkuihehr New member 13/2/07 #115 ומגיע לה! האמת רק בעקבות השיר הזה, אני מקווה שתצליח כמעט כמו ההראלים, זה היה גמר טוב. שלא כמו הגמר אחריו שהביא לנו את סעדו
ומגיע לה! האמת רק בעקבות השיר הזה, אני מקווה שתצליח כמעט כמו ההראלים, זה היה גמר טוב. שלא כמו הגמר אחריו שהביא לנו את סעדו
T tkuihehr New member 13/2/07 #112 הדר, זה מה שאת אוכלת? קוטג'? מישהו שמע גידיש 5 דקות לפני סינגלס? הוא אמר שמיד אחריו הדר מרקס ,שבינתיים אוכלת קוטג' זה הצחיק אותי
הדר, זה מה שאת אוכלת? קוטג'? מישהו שמע גידיש 5 דקות לפני סינגלס? הוא אמר שמיד אחריו הדר מרקס ,שבינתיים אוכלת קוטג' זה הצחיק אותי
L limors2 Well-known member 13/2/07 #118 הו איזה שיר יפה בא לי../images/Emo2.gif לא מוצאת כמה חבל בא לי שוקו בשקית עכשיו.
T tkuihehr New member 13/2/07 #120 כולם הלכו לאכול? אני הולך להכין נקניקיות, ולהחזיר את אח שלי מהשיעור שלו. אחזור אני מניח בתשע וחמישה [תלוי באיטיים האלה שנוהגים ברחובות]
כולם הלכו לאכול? אני הולך להכין נקניקיות, ולהחזיר את אח שלי מהשיעור שלו. אחזור אני מניח בתשע וחמישה [תלוי באיטיים האלה שנוהגים ברחובות]
L limors2 Well-known member 13/2/07 #127 את הכל לקופסא ששם!../images/Emo26.gif../images/Emo219.gif מקום ראשון כבר!!
ה הבוטן בעל אלף הנשמות New member 13/2/07 #143 הו טו סאייב אה לייף../images/Emo99.gif אין לי כוח לכתוב באנגלית, וגם זה יצא מלא שגיאות..