אבל עכשיו איטי במיוחד ויופי אם תבואי יותר מאוחר אשלח לך! או מחר כי אני בחופש
L limors2 Well-known member 13/2/07 #86 אבל עכשיו איטי במיוחד ויופי אם תבואי יותר מאוחר אשלח לך! או מחר כי אני בחופש
Y yhaa hi New member 13/2/07 #93 מחר הייתי אמורה להיות בירושלים../images/Emo2.gif לטיול בן יום, אבל דחו בגלל מה שיש בהר הבית...
ה הבוטן בעל אלף הנשמות New member 13/2/07 #35 זה שיר מעצבן!! תמיד יש אותו בבוקר, והפתיחה שלו נורא מגניבה ואז אני שומעת ת'שיר...
D dragonit12 New member 13/2/07 #43 תמיד זה ככה! תמיד הפתיחה טובה ואז השיר דפוק.. אין זה תמיד! למה סתם נותנים לנו לטפח תקוות?!למה נותנים לנו לחיות באשליה?! גרר..!
תמיד זה ככה! תמיד הפתיחה טובה ואז השיר דפוק.. אין זה תמיד! למה סתם נותנים לנו לטפח תקוות?!למה נותנים לנו לחיות באשליה?! גרר..!
T tkuihehr New member 13/2/07 #88 כמו בון ג'ובי ../images/Emo3.gif המון זמן חשבתי שזה זמר לבד, לא ידעתי שהיתה להקה מאחורה [וגם על פרנץ פרדיננד קצת, אבל הייתי מהראשונים שקלטו שזו להקה]
כמו בון ג'ובי ../images/Emo3.gif המון זמן חשבתי שזה זמר לבד, לא ידעתי שהיתה להקה מאחורה [וגם על פרנץ פרדיננד קצת, אבל הייתי מהראשונים שקלטו שזו להקה]
T tkuihehr New member 13/2/07 #68 צריך לספור כמה מטבעות זרקו למכונת הריקודים הזאת... ועוד מטבע ועוד מטבע ועוד מטבע