סינגלים X&Y

Coldplayist

New member
סינגלים X&Y

איזה סינגל הייתם מעדיפים שלא היה יוצא: The hardest part talk fix you speed of sound אני אישית לא הייתי רוצה ש-the hardest part... ובכל זאת, איזה כן היית רוצה? White shadows, what if, till kingdom come, low

WhiteShadows

New member
THP

הם פשוט הרגו את השיר כשהם הוציאו אותו כסינגל white shadow, Low היו צריכים לצאת. ולמה בחרת till kingdom comes? הוא ממש לא מתאים כסינגל.. דבר ראשון הוא לא שיר "סינגלי" דבר שני הוא ממש לא מתאים לשאר האלבום ודבר שלישי-הוא יפה מדיי מכדי שיחרשו אותו עד תום בגלגל"צ

VIVIAN3

New member
OH אני הייתי מעדיפה

ש Talk לא יצא כסינגל THP שיר מאד יפה שדורש להיות סינגל (רק בלי הקליפ המזוויע...) במקום טוק הייתי מעדיפה את WHAT IF למשל

steelwater

New member
שאלה טובה

הייתי מעדיפה שהם ל היו מוציאים את Talk. זה שיר מדהים והוא היה מאד מיוחד בשבילי וחשבתי שהוא מאד שונה ומיוחד ומדהים והם הרסו לי את זה. הוא הרגיד לי מאד שונה ומיוחד אבל הם התחילו לחרוש עליו וזה כבר לא הרגיש אותו דבר והרס לי. מעצבן אותי שהם הוציאו את WS. הם ממש לא היו צריכים להוציא עוד סינגל. ובכלל עכשיו כשאני שומעת אותו אני חושבת שהוא שיר לא טוב כל-כך. אחד הפחות יפים.

WhiteShadows

New member
הם לא הוציאו זה גלגל"צ הטיפשים../images/Emo46.gif

החליטו לחרוש אותו על דעת עצמםםם

omrimayo

New member
THP להעיף ולהוציא את S1, חובה!

כאילו, אני יודע שזה לא בר ביצוע כבר... אבל S1 הוא השיר הטוב ביותר באלבום הזה ויש בו הכל לדעתי והוא טופ 7 קולדפליי אי פעם וזה קשה... מראה צד קצת קצת קצת אחר של הלהקה ולדעתי גם אלו שלא ממש אוהבים את קולד היו מחבבים + את השיר... לעומת זאת, THP די חלש... לא מחדש שום דבר לכן אני נגד הסינגל. נ.ב אם כבר דיברתם על WS בגלגל"ץ... אני בעדם.

Galadriel 3000

New member
הרשו לי להיות מקורית

ולהגיד את Talk. הוא פשוט לא אומר לי את אותו דבר. למרות ש... אם הוא לא היה ברדיו לא הייתי שומעת אותו לעולם ואולי גם לא קונה את אקס אנד וואי, אז... לא'דעת.

Galadriel 3000

New member
אה... אמרו אותו לפני

מילא. לפחות אני שמחה שלא יזרקו עליי ביצים רקובות.

jony543

New member
להעיף את THP

או ספיד אוף סאונד למרות ש SOS חובה כי צריך כזה שיר רדיוא שיצא כנסינגל ראשון שימשוך אנשים. בכל מקרה במקום THP לשים white shadows שיר בדיוק מתאים!! או a messege שזה שיר יותר יפה אבל פחות "להיט"

מיכיל

New member
the hardest part

פשוט לא שיר משו ובאמת הם היו יכולים להסתפק בשלושה סינגלים..הרביעי קצת מיותר לטעמי...speed of sound,fix you ו-talk זה מספיק ומצויין.

Karma Killer

New member
וכמובן שהסדר התבלבל... חחח, הכוונה

לא להוציא את הארדסט, כן להוציא את מסאג'

aviGODFATHER

New member
האלבום הזה היה יחסית מיינסטרימי

יותר מחצי מהשירים יכלו להיות סינגלים למשל: Low, White Shadows, What if, Square 1, swallawed... ואני אומר יחסית מיינסטרימי, כי בParachutes למשל אפילו חלק מהסינגלים שיצאו היה יותר מתאים להם להיות שירי אלבום בלבד ולא סינגלים

למעלה