סינגלים חדשים...

Smelly

New member
סינגלים חדשים...

הנה רשימת הסינגלים שיוצאים בבריטניה מחר:
22-20S - 'SHOOT YOUR GUN' RYAN ADAMS - 'WONDERWALL' BASEMENT JAXX - 'GOOD LUCK' BASTIAN - 'YOU'VE GOT MY LOVE' BLACK EYED PEAS - 'LET'S GET IT STARTED' BLUE - 'BUBBLIN' NAILA BOSS - 'LA LA LA' LEE CABRERA - 'VOODOO LOVE' JC CHASEZ - 'ALL DAY LONG I DREAM ABOUT SEX' JASON DOWNS - 'SHUT UP (LET'S HOOK UP)' EIGHTIES MATCHBOX B LINE DISASTER - 'I COULD BE AN ANGLE' FERRY CORSTEN - 'IT'S TIME' FIGHTS - 'FIGHTS' GEORGE MICHAEL - 'FLAWLESS (GO TO THE CITY)' GIRLS ALOUD - 'THE SHOW' HINDA HICKS - 'UP, UP' HYBRID - 'I'M STILL AWAKE' JOY ZIPPER - 'OUT OF THE SUN' JUNIOR JACK - 'STUPIDISCO' NORAH JONES - 'WHAT AM I TO YOU' KYLIE MINOGUE - 'CHOCOLATE' PETE MURRAY - 'FEELER' LONGVIEW - 'IN A DREAM' LOOSE CANNONS - 'I LIKE IT WHEN YA' ELEANOR MCEVOY - 'I'LL BE WILLING' MISSION OF BURMA - 'FOUR HANDS EP' ORDINARY BOYS - 'TALK TALK TALK' ROOTS - 'DON'T SAY NUTHIN' SAVANA - 'PRETTY LADY' SCOOTER - 'JIGGA JIGGA' TERRA DIABLO - 'SATELLITES' TV ON THE RADIO - 'STARING AT THE SUN' WALKMEN - 'LITTLE HOUSE OF SAVAGES' USHER - 'BURN'​

inbal287

New member
מי נראה לכם יהיה מקום ראשון?

לדעתי אחד מהשירים הלאה יהיה במקום ראשון: GIRLS ALOUD - THE SHOW USHER - BURN והסינגל של בלו יהיה במקום 3 או 5 <הלוואי שיותר מזה...> וגם לבלאק אייד פיז יש סיכוי גבוה להיות איפשהו למעלה.....

14מתן

New member
אמממ לדעתי הבלאק אייד פיז לא יכנסו

לטופ10 ואם כן אז לסביבות ה10 BURN 3-5 גירלז אלווד 1-2 בלו 2-4

TheRasmus

New member
בלאק אייד פיז נכנסו באוסטרליה ל10

אז כנראה גם בבריטניה הוא לא ייכנס ככ גבוה.. משהו כמו 5-6, אני מקווה ליותר כי זה השיר הכי טוב מבין כל הרשימה. וחוץ מזה האלבום שלהם מכר כבר מספיק.. ללא ספק אם השיר הזה היה הסינגל הראשון מתוך האלבום הוא היה נכנס ל1.

14מתן

New member
בגלל זה לא נראה לי שהוא יכנס גבוה

זה כבר השיר הרביעי שלהם לי כבר נמאס מהסגנון שלהם הכל נשמע אותו הדבר והם חוזרים תמיד על איזה משפט בשיר לפחות 100 פעם

14מתן

New member
למה לא ../images/Emo35.gif

יש להם 2 מקום ראשון ו2 מקום שני זה לא שלא אוהבים אותם

14מתן

New member
../images/Emo6.gif נכון

אבל אני מקווה שאתה טועה נמאס לי ממנו

ערן1987

New member
לךי נמאס עוד הרבה הרבה לפניך

אז תעמוד בתור!

sapir aloud555

New member
לכולם נמאס ממנו

אז בתקווה שגם לבריטים יימאס, ואלאוד יהיו מקום ראשון.

14מתן

New member
העיקר שמקפליי ../images/Emo5.gif לא ישארו עוד שבוע

במקום הראשון

inbal287

New member
טוב נגיד...

אני דווקא אוהבת אותם. אבל למה אתה חושב ככה?

למעלה