סינגלים חדשים...

LoCo PoR CaMiLa

New member
חחחח אשר לא יהיה מקום ראשון

האלבום שלו כבר בסיבות ה-500,000, אין מצב שהוא מקום ראשון... הייתי אומר בין 2-4... וגירלז אלווד במקום 1, רוב הסיכויים. השבוע בטוח נחיתה קשה לבריטני עם Everytime
אני יתפלא אם זה יישאר בטופ 5...

TheRasmus

New member
הוא יהיה במקום ה1 בלית ברירה

הוא לא ימכור 50,000 בשבוע הראשון, אבל הוא ימכור משהו כמו שמקפליי מכרו השבוע.. משהו בסביבות ה25K. אם הוא לא יהיה מקום 1 אז מי לדעתך כן?? מקפליי?? בשבוע הבא הם ימכרו משהו כמו 18K-20K לא יותר..

LoCo PoR CaMiLa

New member
השבוע קודם כל מקלפיי מכרו 40k

בריטני מכרה 35k. שבוע הבא הם ימכרו משו כמו 20k ובריטני גם בסביבה. אני אומר שאר יהיה מקום 2 וגירלז אלווד מקום 1, אפילו יותר משבוע אחד.

TheRasmus

New member
15K ב3 ימים? יפה..

ורגע זה הסינגל הראשון של גירלז אלווד מאלבום חדש? אם כן אז הם בטוח ייכנסו ל1..

sapir aloud555

New member
אז הן מקום ראשון חיחיחיחי../images/Emo123.gif

להלהלהלה.....I SO HAPPY למרות שידעתי את זה מראש.

sapir aloud555

New member
הימור

אבל..... "לא" שכל הפורום הרשמי שלהן כבר בכוננות לזה.... ו"לא" שרוב הכתבות עד כה אמרו שהן בטוח טופ 3 אם לא מקום 1. אז אני לא חושבת שזה הימור אני דווקא חושבת שזה מה שייצא.

sapir aloud555

New member
חעחעחעחעחע!!!!!!!!

תודה ממש..... עזרת לי להבין את הקושי הזה!!!! אני כ"כ סתומה!!!! לא יודעת מה ההבדל בין 1 2 ו3! תודה לך!!! LOOK "ו"לא" שרוב הכתבות עד כה אמרו שהן בטוח טופ 3 אם לא מקום 1." אמרתי, אם לא מקום 1.... ודבר שני, אז לא בטוח מקום 1. אוקיי. סבבה. אני רוצה מאוד שהן יהיו מקום ראשון. אני חושבת שהשיר של אשר לא טוב הוא לא משהו. כן כן יש על אשר אטרף או אנערף מה שתגיד אבל עדיין אשאר במה שאני חושבת
עד לתוצאות.

ערן1987

New member
אמרתי לך,זה לא משנה מה את חושבת

אני למשל חושב שהשיר הזה דווקא נחמד.. אבל זה מה שיהפוך אותו לסינגל במקום ה-1?

sapir aloud555

New member
אוקי

אתה אמרת: "ורגע זה הסינגל הראשון של גירלז אלווד מאלבום חדש? אם כן אז הם בטוח ייכנסו ל1.." אז כן, זה מאלבום חדש שייצא בקיץ בעוד כמה חודשים. אבל כלום ממה שנגיד עכשיו, לא ישנה, מי שקובע את המצעד לא אנחנו ובאמת לא משנה מה שאנחנו חושבים [ואו איך אני סותרת את עצמי חחחחחחח] בקיצר, אני אחכה לתוצאות

sapir aloud555

New member
בע~!!!!!!!

זה מה שקורה שחצי רדומים! אני מרגישה ממש טיפשה כרגע! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איאיאי עזוב נסגור עניין. נראה תתוצאות

TheRasmus

New member
יש סיכוי שיישארו יותר משבוע..

רק שיר אחד יכול לאיים על הפיסגה.. של שאזניי מאול סיינטס. אני לא מאמין שהדואט של איימי לי ייכנס לטופ 3. 4 Strings - Turn It Round The 5678s - Woo Hoo Archie Bronson Outfit - Islands Ben Kweller - Rules Camera Obscura - Keep It Clean Counting Crows - Accidentally In Love Damien Rice - Cannonball Dogs Die In Hot Cars - I Love You 'Cause I Have To Dub Pistols - World Gone Crazy Elvis Presley - That's Alright Fiery Furnaces - Single Again Flip & Fill featuring Karen Parry - Discoland Ghostface featuring Missy Elliott - Push The Hives - Walk Idiot Walk Ian Van Dahl - Believe JC Chasez - All Day Long I Dream About Sex Jennifer Ellison - Bye Bye Boy Mark Morrison - Just A Man Matt Goss - Fly Max Sedgley - Happy Mia - Sunshowers Michelle Lawson - Beautiful Thing Modest Mouse - Float On Nick Skitz vs The Choirboys - Run To Paradise Nina Skye - Move Ya Body The Orbital - One Perfect Sunrise The Polyphonic Spree - Hold Me Now Princess Paragon - I Don't Wanna Know Royal Gigolos - California Dreamin' Seether featuring Amy Lee - Broken Shaznay Lewis - Never Felt Like This Before Shystie - One Wish Tejo, Black Alien & Speed - Follow Me, Follow Me Velvet Revolver - Slither Warren Suicide - Warren Suicide Will Young - Friday's Child Young Heart Attack - Starlite

TheRasmus

New member
אלביס אולי ייכנס לטופ 10

הרמיקס האחרון שלו לRuberneckin' שהיה די טוב נכנס רק ל5. את זה האמת לא שמעתי אבל את המקור אני מכיר וזה ממש לא שיר משהו.. ובקשר לוויל יאנג זה כבר נראה לי הסינגל החמישי שלו מהאלבום אז אין לו סיכוי..

למעלה