סינגלים חדשים

elknetld2kil

New member
סינגלים חדשים

בימים האחרונים הוכרזו כמה סינגלים חדשים: Incubus - Magalomaniac The Strokes - Reptilla 3 Doors Down - Away From The Sun Orgy - The Obvious Blindside - All Of Us Sevendust - Broken Down Zebrahead - Rescue Me Billy Talent - The Ex Trapt - Echo Korn - Ya'll Want A Single אם אתם יודעים עוד אז תוסיפו...

elknetld2kil

New member
עוד כמה ששכחתי לשים

Hoobastank - The Reason Funeral For A Friend -Escape Artists Never Die Blink 182 - Miss You

ShMo0LiKiPoDa

New member
Incubus - Magalomaniac

??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? מה זה?~!?!!??!!? איך זה?!!?!?!? איפה שמעת את זה ?!!!?!?!

elknetld2kil

New member
זה הסינגל החדש שלהם מתוך

האלבום החדש שנקרא "A Crow Left Of The Murder" (משהו כזה...). הסינגל יוצא לרדיו בארה"ב בשבוע הבא.

ShMo0LiKiPoDa

New member
רגע.. אז הוא עוד לא

הופץ באינטרנט?.. רק שבוע הבא?

7precent

New member
אתם חיים בעבר חחח

ארוב הסינגלים כבר יש לי על המחשב בגרסא לא מורחבת הובסטנק התדרדרו אינקיובס אמרו לי ששאר האלבום מנסה להיות סיאנס אז אולי יהיה טוב פיונרל הדיסק בן זונה בילי טאלנט חמוד לא זוכר מה היה ברשימה עוד חחח

ShMo0LiKiPoDa

New member
חח.. מה הקשר..

גם לי יש את כל זה.. פשוט הייתי מופתעת כי לא יצא לי לראות את אינקיובס, ספציפית (במירק).

Evil_Nookie

New member
hoobastank

דווקא השתפרו לדעתי דיסק לא רע בכלל לא כבד או משהו ודי קליט... צריך גם כאלה לפעמים.. חבר שלי קרא לזה דיסק שירי "דוסון קריק".. תבינו לבד

maxbass

New member
../images/Emo6.gif

like Korn is Corn but with a 'K' אז ככה טירס זה כמו תירס, רק עם 'ט'

T a L L L

New member
השירים של

בליינדסייד וטראפט מעולים. אבל הבחירה של סוונדאסט לסינגל לדעתי ממש גרועה..

למעלה