סינגאפור המדהימה

PANDORA9

New member
סינגאפור המדהימה

אחת הערים האהובות עליי ביחד עם הונג קונג, לוס אנג'לס,לאס ואגאס וקואלה לומפור.

beivushtang

New member
סינגפור

עם כל הכבוד (ויש כבוד..) לסינגפור, לטעמי זה בסך הכל איזה קלאסטר ממש קטן עם שלושה מגדלים ענקיים באיזור גיאוגרפי טוב... דאון טאון די קטן... יש לה את הקסם שלה, שזה מן מרכז כזה עם רחוב וחצי ראשי מאד צפוף ומסביב הכל בנייה נמוכה, אבל, קו הרקיע 'ממצה' את עצמו מהר ...

PANDORA9

New member
אני רוצה לצאת חוצץ.

אם כל הכבוד,"ויש כבוד" אתה ממש טועה, אמנם סינגפור היא עיר מדינה- אי, המשתרע על פני 600 קילומטרים רבועים, פלוס עוד כ-60 איים קטנים. השטח הקטן יחסית מנוצל היטב ויש בנייה רבה באזורים רבים בעיר. ולשם השוואה, המרופולין מחוז תל אביב הכולל את כל ערי הלוין שסביב העיר תל אביב,מכסה שטח של 1200 קילומטרים רבועים בלבד.והעיר תל אביב עצמה מכסה שטח מזערי של קרוב ל-54 קילומטרים רבועים בתחום שיפוטה. ועל אף שבסינגפור יש היתר בניה לגובה עד-280 מטר וזאת בשל תנועת המטוסים הרבה בקרבת העיר. יש לסינגפור קו רקיע מדהים וזוהר ואתרי בידור תרבות ופנאי גדולים ומרשימים הכוללים את הפארקים הגדולים את היכל האופרה והתיאטרון בסינגפור ואת האיים הסמועים לאי המרכזי.

beivushtang

New member
שיכנעת אותי, אני מרשה לך לממן לי

ביקור שם.. (אני רוצה מלון חמישה וחצי כוכבים עם נוף למלאזיה) סתם, לא אמרתי שזה לא מקום נחמד, זה מקום לא רע בכלל, רק נראה לי קצת מוגבל מבחינת האפשרויות, כמו ערים יחסית פחות אטרקטיביות בארצות הברית, נגיד דנוור, או מינאפוליס.. הנקודה שלי זה שסינגפור מבחינתי לא באותה שורה יחד עם ניו-יורק והונג-קונג וטוקיו, וגם לא באותה שורה עם שיקגו או שנגחאי או סידני...

PANDORA9

New member
אני רוצה לצאת חוצץ.

אם כל הכבוד,"ויש כבוד" אתה ממש טועה, אמנם סינגפור היא עיר מדינה- אי, המשתרע על פני 600 קילומטרים רבועים, פלוס עוד כ-60 איים קטנים. השטח הקטן יחסית מנוצל היטב ויש בנייה רבה באזורים רבים בעיר. ולשם השוואה, המרופולין מחוז תל אביב הכולל את כל ערי הלוין שסביב העיר תל אביב,מכסה שטח של 1200 קילומטרים רבועים בלבד.והעיר תל אביב עצמה מכסה שטח מזערי של קרוב ל-54 קילומטרים רבועים בתחום שיפוטה. ועל אף שבסינגפור יש היתר בניה לגובה עד-280 מטר וזאת בשל תנועת המטוסים הרבה בקרבת העיר. יש לסינגפור קו רקיע מדהים וזוהר ואתרי בידור תרבות ופנאי גדולים ומרשימים הכוללים את הפארקים הגדולים את היכל האופרה והתיאטרון בסינגפור ואת האיים הסמועים לאי המרכזי.

למעלה