סינבאד למה אתה נטפל לכולן?
S sinbad69 New member 31/8/05 #5 גרייס אמרתי לך אני לא אחד מהערסים שאת רגילה להסתובב איתם. ולמה את קוראת מסרים לא שלך?חתיכת סתומה.חחחחח במקום להשתמש בגוף שלך אולי תנסי להשתמש סוף סוף בראש. זה יהיה קשה בהתחלה אבל בסוף זה ישתלם לך.
גרייס אמרתי לך אני לא אחד מהערסים שאת רגילה להסתובב איתם. ולמה את קוראת מסרים לא שלך?חתיכת סתומה.חחחחח במקום להשתמש בגוף שלך אולי תנסי להשתמש סוף סוף בראש. זה יהיה קשה בהתחלה אבל בסוף זה ישתלם לך.
ע ענברבור New member 1/9/05 #6 תודה אבל..... אני לא מבינה במה אני שונה מהאחרות שבגלל זה אתה מעריך את ההופעות שלי (למרות שאני לא ברשימה! ) ובכל זאת... הפסק עם הירידות האלה. לא נעים לראות את זה. אז בבקשב.
תודה אבל..... אני לא מבינה במה אני שונה מהאחרות שבגלל זה אתה מעריך את ההופעות שלי (למרות שאני לא ברשימה! ) ובכל זאת... הפסק עם הירידות האלה. לא נעים לראות את זה. אז בבקשב.
פ פלפלת של הצאט1 New member 1/9/05 #7 כאילו ברור ש הוא ....... ח ר מ ן - ס ו ט ה כמו כולם כאן .... הוא רק מכחיש חחחחח
S sinbad69 New member 1/9/05 #9 פלפלת אם היית מכירה אותי היית יודעת שסקס זה הדבר האחרון שמעניין אותי באישה.אולי בגלל זה אני כל כך אמיתי וזה הורג אותך.
פלפלת אם היית מכירה אותי היית יודעת שסקס זה הדבר האחרון שמעניין אותי באישה.אולי בגלל זה אני כל כך אמיתי וזה הורג אותך.