סין

sharonguz

New member
סין

היי כולם, אני משתחררת בקרוב מאוד ורציתי לשאול על סין.. הייתי כבר בהרבה מקומות ואני מחפשת משהו חדש ומפתיע.. התקציב הוא בערך 30,000 ש"ח (Aזה מה שנראה לי שאני אצליח לחסוך בסך הכל...) אני רוצה טיול בן חודשיים-שלושה חודשים ולשבל בו גם כיף, נופים, קניות, פארקים וכל מיני דברים שונים ומגוונים בשביל לעשות את הטיול כמה שיותר מהנה... אני לא רוצה "להתכלב" ואני רוצה לחיות כמו שצריך ולא להתקמצן על כל שקל.. אני מעדיפ הלעשות טיול יותר קצר וב"לוקסוס" מאשר טיול ארוך ב"התכלבות". ועכשיו לשאלה.. באיזה עונה הכי טוב לסוע לסין? תנו לי המלצות לגבי מקומות יפים ומאיפה אני מתחילה את הטיול בכלל!? אשמח לדבר םע מישהו שהיה שם ויודע.. תודה!!!

sela v

New member
התכלבות

יש דרגות שונות לרמת ההתכלבות, וגם סדר עדיפויות. לאחד חשוב מקום הלינה, לשני האוכל ולשלישי האתרים.

SPnage

New member
צריך להספיק

חודש בסין ברמת תרמילאי צריך לעלות 600$-700$, וזה אומר שינה בדורם, נסיעה ברכבות ב-hard sleep ונסיעה בעיקר בתחבורה ציבורית. אם אתה לוקח חדר לבד או לזוג, ומוסיף טיסות העסק נעשה הרבה יותר יקר. לגבי מתי ואיך ולמה, יש הרבה חומר פה בפורום ובפורום המזרח הרחוק. תעשה חיפוש, תקרא קצת ואם יהיו לך שאלות יותר ממוקדות נשמח לעזור. אין עונה לסין, פשוט מפני שזו מדינה ענקית ולכל אזור אקלים אחר. בגדול בצפון קר בחורף וככל שיורדים דרומה מתחממם עד הדרום הרחוק שם מזג האויר הוא טרופי.

למעלה