סין

niruzu

New member
סין

שלום חברה אני חושב לקפוץ לסין לשבוע (אילצי זמן + כרטיס טיסה זול 500 $ ) שמעתי שאזור סצ'ואן מדהים וכדאי לנסוע לשם.האם יש מסלולים מומלצים? רעיונות יתקבלו בברכה

SPnage

New member
וואו

יש לך רק שבוע ואתה כבר חושבב איך לתזז? בעיקרון אם עדיין לא היית בביג'ין, אז שבוע תפור על העיר הזו. אם אתה נוסע בקרוב ולא אוהב חורף הייתי ממליץ לך לרדת לקונמינג. אפשר לעשות יופי טיול בקונמינג, דאלי וליג'יאנג בשבוע. אבל כדי לא לשרוף יומים על נסיעות כדאי לעשות את זה רק אם אתה מוכן להוציא כסף על טיסה הלוך-חזור מבייג'ין, או אפילו עדיף הונג קונג.

niruzu

New member
סין

בגלל שאין זמן אין לי בעיה עם טיסות. האם יש מחירי טיסות לחבל זה + מסלולים,לינה וכו' בתודה מראש

SPnage

New member
ככה

טיסה מבייג'ינג לקונמינג צריכה לעלות בערך 200$. חזרה יש שדה תעופה בליג'יאנג ממנו אפשר לטוס חזרה לבייג'ין.אם יש לך אפשרות לטוס להונג קונג במקום לבייג'ין תוכל לחסוך זמן וכסף ע"י טיסה אל היעדים הנ"ל משנזן (מעבר לגבול מהונג קונג) במקום מבייג'ינג. בכל מקרה לא ממלץ לוותר על טיסות אחרת תבזבז חצי מהזמן בדרכים.לגבי מסלול, בדיוק מה שכתבתי לך. טיסה לקונמינג, משם נסיעה של 6 שעות לדאלי. מדאלי 3 שעות לליג'יאנג.לגבי לינה בקונמינג מומלץ camilia hotel. בדאלי יש את guest house no 5 עם ארוחת בוקר מצויינת, וגם guest house no 4 לא רע. לגבי ליג'יאנג אין לי מידע על מקום מסויים, אבל כדאי להשאר ללון בעיר העתיקה. ברוב הגסטהאוסים אין בעיה מיוחדת למצוא מקום אלא אם אתה מגיע בחג.

niruzu

New member
ביגין

האם יש המלצות ל"סביבת" ביגין+אתרים בעיר עצמה ולהמנע מטיסות לחבל יונאן בהחלט ניראה לי עדיף להגיע ליותר זמן תודה

SPnage

New member
"סביבת בייג'ינג"

אין כל כך דבר כזה. אפשר לנסוע לטיאנג'ין ליום אבל לדעתי עדיף כבר להשאר בביג'ינג עצמה. ויש את המערות בסוג'ו מרחק נסיעת לילה ברכבת. לדעתי בשבוע כדאי כבר להשאר בביג'ינג, יש לעיר הזאת הרבה מה להציע והרבה מה לראות ואין בעיה להעביר בה שבוע. אני הייתי שם 8 ימים ובכיף הייתי נשאר שבוע נוסף. קח בחשבון שנסיעה לחומה הסינית זה טיול של יום של שלם. כיכר טיאנמן והעיר האסורה זה עוד יום שלם. ארמון הקיץ זה לפחות חצי יום. יש את מקדש השמים טיאנטן, lama tempple, הרבה מאוד שווקים שבודאי תרצה לבלות בהם זמן לפני החזרה לארץ. סיבוב בחוטונגים במרכז העיר. לראות אופרה סינית. לעשות סיבוב בשוק האוכל הלילי. ועוד ועוד. לא תשתעמם בקלות. כדאי לך לקנות lonely planet beijing יש שם את כל המידע שאתה צריך.

למעלה