סין

מרסלו1

New member
סין

טוב, אחרי התלבטויות קשות (שחלק מגולשי הפורום מאוד נעלבו מהן....
), ניסגר. טיסה לביג'ין ב-12/08, מישהו יכול לתת קצת טיפים לגבי מסלול של כחודש שמתחיל וניגמר בבייג'ין?

הצעה

ממליצה לך להכנס לאתר של קיבוץ עין חרוד מאוחד. יש שם קישור ליומני הקיבוץ, לא מזמן חזר זוג מסין שטייל שם לבד קצת פחות מחודש, יש מצב שתוכל למצוא בזה עניין.

Omiz

New member
מסלול - בקיצור

בייג'ינג - 3 ימים ש'יאן - 4 ימים צ'נגדו - 4 ימים יונאן - שבוע יאנגשואו - 4 ימים בייג'ינג - כל השאר אמנם זה לא מסתכם ב-30 יום אבל תוריד טיסות ונסיעות וכו' וכו'... בנוסף, כנס לקומונה של "סין סינים וסינית" שם תוכל לראות תשובות שענינו לאנשים שנוסעים לסין וגם לשאול שאלות.........

שיאן 4 ימים???

נשמע לי המון זמן.. אני אהבתי גם את החלקים ה"טיבטיים" כמו שיאחה האזור של שישונבאנה גם אמור להיות מרתק. פארק ג'וג'יגו נחשב ליפה במיוחד. תות

ashmash

New member
על Xian אפשר לוותר

כלומר לא הייתי בא לשם בשביל הטרקוטה ואין שם משהו ממש מיוחד חוץ מזה. כלומר עיר מוקפת חומה חביבה, אבל נראה לי DALI ביונאן עדיפה... בקיצור, 4 ימים, כפי שכתבו, נראה לי יותר מידי... בכל מקרה, במשך חודש בסין, הייתי מתמקד באזור אחד. למשל מחוז יונאן או סיצ'ואן בלבד. כל מקום כזה הוא כמו מדינה ואפשר להשקיע בו המון וזה נראה לי עדיף על התבזרות בכל המדינה...

למעלה