סין ייבוא

weiwei

New member
סין ייבוא

ברשותי משרד לאיתור מוצרים בסין בשותפות עם סינים מקומיים משרדינו ממוקם בעיר איו אנו עובדים עם יבואנים מכל העולם ואשמח לשתף פעולה עם כל גורם עסקי

Lio4u

New member
תן פרטים

באיזו עיר אתה נמצא? במה מתמחה בעיקר? באיזו סחורה? ותשאיר פרטי התקשרות ואם יש אתר אינטרנט

weiwei

New member
תגובה ל lio4u

שמי משה משרדי נמצא בעיר איו ובתחילת חודש מאי אני פותח משרד בעיר גואנזו פלא פון 0544326189 אני נמצא בישראל עד 25.05 אימייל שלי [email protected]א אתה מוזמן ליצור עימי קשר

Lio4u

New member
במה ההתמחות שלך ?

איזה מוצר אתה עובד בעיקר וכמה שנים אתה בענף ?

weiwei

New member
תגובה

אנחנו עובדים לפי דרישות לקוח בתחומים שונים תכשיטים צעיפים ביגוד סוללות מוצרים למטבח ולבית צמיגים לרכב ועוד מוצרים שונים שהיבואנים מעונינים בהם ואנו מאתרים להם.הטוב מבחינתך שתתקשר אלי או תשלח לי אימייל ונמשיך קדימה

weiwei

New member
תגובה

תתקשר אלי או תשלח לי אימייל ונמשיך קדימה

יניב 155

New member
ייבוא מסיו

היי אני בעל חנות רהיטים ויצרן ,ואני מעוניין לייבא סחורה מסין כמו למשל פינות אוכל וכו' ,איך אני מתחיל בכל הפרוצודורה בתודה מראש יניב

weiwei

New member
תגובה ליניב

קיימים מפעלים בסין שמייצרים סלונים פינות אוכל וכול מה שקשור לבית הליך היבוא הינו פשוט בעיקרו בהנחה שאתה יודע מה אתה רוצה להזמין . בסחורה מסוג כזה יש נושא של נפח וכתוצאה מכך הכמות שנכנסת בקונטיינר היא קטנה יחסית לפריטים אחרים .אבל ההבדל הוא במחירים בהשוואה לארץ כי עלות הייצור בסין היא נמוכה מאוד בהשואה לכול מקום אחר בעולם לדוגמא שכר של פועל\ת נע בין 150 - 300$ לחודש פועל יוצא מכך שעלות כח האדם היא זולה ובנוסף הסינים עובדים על רווח נמוך וכמויות גדולות ולכן הם המעצמה הכי גדולה כל זה להשכלה כללית לכול שואל. ענינית אים ברצונך ביותר פרטים תתקשר אלי ואסביר לך 0544326189 בברכה משה

weiwei

New member
תגובה לינב

תתקשר אלי ותקבל פרטים יותר ממצים 0544326189

למעלה