סין ונגישות לנכים

BenBaryo

New member
סין ונגישות לנכים

למרות שיצא לי לראות כמה אנשים על כסאות גלגלים ממלאים אוויר אצל מתקני האופניים ברחוב, לא ראיתי כמעט שום מקום עם נגישות לנכים (ואני לא מדבר כאן על החומה הסינית).. האם אתם מכירים מסלולים/מקומות מעניינים או כל דבר אחר שיוכל להיות נוח לנכים? אני יודע שהמודעות בארץ לנגישות היא נמוכה אז מהסינים אני לא מצפה ליותר מדי, אבל מעניין אותי לדעת בכל זאת אם יש מקומות או מסלולים שיצדיקו הטסה של אנשים בכסאות גלגלים לסין...?

עדו25

New member
לא יצא לי לתייר בסין עדיין

אבל בעיר שבה אני חי - גואנז'ו, בכניסות לקניונים ובניני משרדים לרוב יש רמפה, אבל כל התחבורה לא ערוכה לזה, כלומר אני לא בטוח שאפשר להכניס למונית כסא מקופל, כי בבגאז אצלם יושב המיכל גז..

BenBaryo

New member
את זה ראיתי גם בעוד מקומות

אפילו מזוודות אי אפשר היה להכניס לשם, אבל זה תלוי איך הם שמים אותו.. אני מניח שנכים שמגיעים לטייל יעדיפו לשכור רכב (ואולי גם נהג, הכל תלוי במחיר) אבל אני שמח לשמוע שיש לפחות איפשהו קצת מודעות לזה.. מישהו יודע על עוד מקומות?

אMור

New member
איזה מודעות, שום מודעות

נכים הם מוקצים...לא יוצאים מהבית... אני לא רואה סינים על כיסאות גלגלים ברחוב... הסליידרים הם בשביל טרולים למסעות ולא בשביל נכים... בהונג קונג, לעומת זאת, הסיפור שונה לחלוטין, שם המודעות גבוהה מאוד... נו טוב, אנגליה - מה יש להוסיף...

למעלה