סין ב-3 חודשים

Yossssssi

New member
סין ב-3 חודשים

אני נוחת בביג'ינג ב-4 למאי ל-3 חודשים, וקראתי דיי הרבה על סין ונראה שבכל מחוז אפשר לטייל 3 חודשים, לכן החלטתי לצמצם קצת ולהתרכז בסיצ'ואן יונאן וטיבט. הבנתי שמבחינת מזג האוויר התקופה טובה ואשמח אם יש למישהו הערות בנושא. כמו גם הצעות למסלול (מאיפה להתחיל סיצ'ואן? יונאן? טיבט?) ועוד שאלה קטנה,הוצאתי ויזה לשתי כניסות של 60 יום והבנתי שניתן להאריך בכל כניסה לעוד 30 יום, האם ניתן בכל עיר לעשות זאת או רק במקומות מסויימים?

לדעתי

גם חודשיים סין-חודש טיבט זה הרבה ליותר מ-2 המחוזות שציינת אני בתקופה כזו עליתי דרך גווילין ושיאן לבייגין,סיבוב במונגוליה הפנימית, אזור שיאחה הטיבטי, ועוד חלקים בדרום... תות

גם אני חושבת שהיא צודקת

ב-3 חודשים אתה בהחלט יכול לטייל בעוד כמה מקומות בסין,למשל המקומות שתות ציינה...

kogawa

New member
יש כמובן גם דעות אחרות

"חודשיים סין-חודש טיבט זה הרבה ליותר מ-2 המחוזות שציינת " לגבי סיצ'ואן אולי מסכים שאפשר לראות את ההאי-לייטס בשלושה שבועות, אבל את יונאן?? לי גם חודשיים לא היו מספיקים ליונאן.. לשאלת השואל לגבי מסלול, לא יודע מה להציע ביחס לביג'ינג - היא לא בכיוון כלל, ויש לטוס או לנסוע ימים כדי להגיע למחוז חפצו, אבל אפשר לעשות מסלול המתחיל שם, עובר במהירות דרך שיאן ללאנדג'או במחוז גאנסו, ודרך בינגליג-סי לשיאחה, לאנגמוסי, סונגפאן,וטיול באזור סונגפאן וביקור בברכות הצבעוניות של חואנ-לונג, יומיים בג'ו-דזאי-גו, ולצ'אנג-דו. עקב הזמן הקצר ממליץ לא לעשות "בק-דור יונאן" אלא לקנות כרטיס ואשרה ללאהסה, ובנתיים לקפוץ ללשאן ואמישאן, ולטוס צ'אנגדו-לאהסה-זונדיאן(שנגרילה) לחודש, ולוותר על ליטאנג (אחרי טיבט רוצים שינוי). משנגרילה לא לרוץ לליג'יאנג אלא לעבור לאט דרך BAI-SHUI-TAI ו-HA-BA לטרק טייגר-ליפינג, משם לעיקול הראשון ב-SHAIGU ורק אז לליג'יאנג למנוחה. אם יש כוח אז להצפין לאגם לוגו-חו. אחרי סיבוב דאלי-קונמינג לא להמשיך ישר לשישנבגאנה אלא לעבור בעמק הנהר האדום ביואניאנג/לושון ולחצות דרך ג'יאנצ'אנג לכביש למונגלה, ולבסוף טיול/טרק באזור הגבולות בורמה/לאוס/סין, וחזרה לקונמינג נשאר זמן? הדרך לאזור גווילין והונג-קונג ומשם חזרה. בכל מקרה גם בריצה המסלול הזה קשה להספיק אותו בשלושה חודשים, ובמיוחד בחום הקייץ של יונאן.

kogawa

New member
Xishuangbanna

בלהט הכתיבה השתבש לי השם של שישואנגבאנה

d_style

New member
גם אני טס ב4.5

אתה על טיסת אלעל? נתראה במטוס

למעלה