סימפסונס 17X20 יצא הפרק. מי כבר ראה? כרגע אני בתהליכי השגה שלו...
י יונתן1988 New member 8/5/06 #2 מי שיכול לשלוח לי באייסי, אני אשמח עדי, אולי לך יש... 243316544 דרכי ההשגה הקבועים שלי, לא יפעלו לצערי השבוע... אשמח אם מישהו ישלח לי. אפשר גם מסן: [email protected]
מי שיכול לשלוח לי באייסי, אני אשמח עדי, אולי לך יש... 243316544 דרכי ההשגה הקבועים שלי, לא יפעלו לצערי השבוע... אשמח אם מישהו ישלח לי. אפשר גם מסן: [email protected]
A AlBundy New member 9/5/06 #3 ראיתי ../images/Emo58.gif פרק נחמד. למרות שהרעיון חדש, זה פרק בתבנית שדי חוזרת על עצמה. הומר נמצא בסכנה של לאבד את מארג', ובסוף הוא מצליח להשיג אותה מחדש. היו כבר כ"כ הרבה פרקים כאלה, שזה די איבד את העניין. בכל זאת, פרק נחמד.
ראיתי ../images/Emo58.gif פרק נחמד. למרות שהרעיון חדש, זה פרק בתבנית שדי חוזרת על עצמה. הומר נמצא בסכנה של לאבד את מארג', ובסוף הוא מצליח להשיג אותה מחדש. היו כבר כ"כ הרבה פרקים כאלה, שזה די איבד את העניין. בכל זאת, פרק נחמד.
G GK_FF New member 10/5/06 #5 אתה מה זה צודק.. ../images/Emo58.gif איך הם הצליחו להפוך עלילה כ"כ מקורית למשהו כ"כ been there done that, ממש עצוב!!!!!! חבל לי, אך בכל זאת נהנתי, הרעיון הכללי היה ג-דול.
אתה מה זה צודק.. ../images/Emo58.gif איך הם הצליחו להפוך עלילה כ"כ מקורית למשהו כ"כ been there done that, ממש עצוב!!!!!! חבל לי, אך בכל זאת נהנתי, הרעיון הכללי היה ג-דול.
C CountingCrows New member 9/5/06 #4 i'll not leak the plot of the movie בניגוד אליו למעלה אני לא חושב שהעלילה כ"כ משנה.... זה הבדיחות שבפרק שעושות תפרקים לטובים... זה פרק ממש נחמד... (לפחות לעומת שאר העונה...)
i'll not leak the plot of the movie בניגוד אליו למעלה אני לא חושב שהעלילה כ"כ משנה.... זה הבדיחות שבפרק שעושות תפרקים לטובים... זה פרק ממש נחמד... (לפחות לעומת שאר העונה...)
A Abibu New member 10/5/06 #6 ראיתי את הפרק וכמו כל העונה הזו- פרק סביר,כמה בדיחות נחמדות וזהו בעיקרון...
י יונתן1988 New member 10/5/06 #7 לא משו כמו שאמרו פה, הרעיון הזה כבר חרוש. הומר עוזב את הבית, ובסוף הם חוזרים.
A AdiHen New member 10/5/06 #9 אני אהבתי.. למרות שהם יכלו להפוך את זה לפרק הרבה יותר טוב.. כי ההתחלה הייתה נחמדה שמארג' מאבדת את הזיכרון.. יכלו להוביל את זה לעלילה שונה לגמריי...... ולא חרושה!
אני אהבתי.. למרות שהם יכלו להפוך את זה לפרק הרבה יותר טוב.. כי ההתחלה הייתה נחמדה שמארג' מאבדת את הזיכרון.. יכלו להוביל את זה לעלילה שונה לגמריי...... ולא חרושה!