סימפסונס 17x19

• פותח הנושא GK_FF
  • פורסם בתאריך

GK_FF

New member
סימפסונס 17x19

פרק נחמד אבל המסר היה לא ממוקד. בית ספר הבנות נראה מגניב..

GK_FF

New member
????????? חחחחח!!!!!! @_______@

אתה לא רציני נכון???????? טוב שהסדרה לא מפוצצת במסרים וביקורות!! (לא ברמה של סאוט' פארק ששם הם כבר אובססיביים אבל בכל זאת, עמוסה!!!)

AlBundy

New member
פרק חביב ../images/Emo58.gif

האמת, הרעיון הוא לא משהו. אהבתי את המחזמר של איצ'י וסקראצ'י, אפילו אהבתי את הקטע של לחלק את הבי"ס. הרעיון שליסה מתחפשת לבן כדי ללמוד מתמטיקה לא היה משהו, לדעתי. מה שכן, היו פה הרבה בדיחות נחמדות על פמיניזם ועל ההבדלים בין בנים לבנות. 27

AlBundy

New member
ועוד משהו ../images/Emo58.gif

הם לומדים שם מתמטיקה ברמה מאוד גבוהה. בכיתה ד' כבר לומדים משוואות עם נעלמים. אני למדתי את זה לקראת סוף ז', לדעתי.

דוקודור

New member
לא יודע מה אתם מדברים ...

אחד הפרקים הטובים של השנים האחרונות ממש מזכיר את רמת העניין וההומור של העונת הראשונות ( 3-9 ).

Abibu

New member
חוץ מהקטע שהומר ../images/Emo58.gif

יושן על הספה, ואז איך שהוא הכלב גורם לו לישון במלונה והוא אומר: "ohhhh.... how did that happen?!", פרק די חלש לטעמי... העונה הזאת די מאכזבת אותי. חוץ משני פרקים (הפרק שהם באיטליה ופרק 13 עם הסיפורים על הזהב) לא היו בכלל פרקים טובים שאני זוכר.

john1987

New member
אפרופו הפרק, כתבתי בבלוג שלי

ביקורת עליו בהקשר של פמינאציות, שבכלל היה בהקשר לוויכוח מעצבן על נושא אקטואלי. אבל זה עדיין קשור לסימפסונים!

AdiHen

New member
פרק מצחיק!! ../images/Emo6.gif

אהבתי את הציור של פרידה !

Sole Survivor

New member
היי

אף פעם לא כתבתי בפורום. אבל אחרי שראיתי את הפרק הזה הייתי חייבת לכתוב פה נהנתי מכל רגע במיוחד לצחוקים על מלך האריות אחרי שראיתי את המקור והיה מצחיק הבית ספר לבנים ובנות

למעלה