סימס BUSTING OUT היי אני חדש בפורום ושי לי שאלה מישהו יודע מתי המשחק יצא(ל"חכמים" סימס BUSTING OUT)
D DScoo New member 18/10/03 #1 סימס BUSTING OUT היי אני חדש בפורום ושי לי שאלה מישהו יודע מתי המשחק יצא(ל"חכמים" סימס BUSTING OUT)
ל לומית New member 18/10/03 #2 ברוכה הבאה!!!../images/Emo24.gif../images/Emo141.gif../images/Emo140.gif ובקשר לשאלה... אני לא יודעת ונראה לי שבכלל עדיין לא יודעים..
ברוכה הבאה!!!../images/Emo24.gif../images/Emo141.gif../images/Emo140.gif ובקשר לשאלה... אני לא יודעת ונראה לי שבכלל עדיין לא יודעים..
ה השליירית New member 18/10/03 #3 בוודאי שיודעים! אם אתם רוצים מידע על סימס באסטין אאוט,כנסו לקישור שלמטה! יש חדש! יש על סימס בסטין אאוט! תהנו!
בוודאי שיודעים! אם אתם רוצים מידע על סימס באסטין אאוט,כנסו לקישור שלמטה! יש חדש! יש על סימס בסטין אאוט! תהנו!
ה השליירית New member 18/10/03 #5 סליחה...אבל כתבתי גם לזאת שלמטה(שאמרה שלא נראה לה משהו)פשוט שחכתי ת'ניק שלה..
מ מוליפופ New member 19/10/03 #7 ../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif../images/Emo6.gif../images/Emo3.gifברוך הבאה!! מקווה שתשתלב פה ... ותהנה מהפורום
../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif../images/Emo6.gif../images/Emo3.gifברוך הבאה!! מקווה שתשתלב פה ... ותהנה מהפורום