סימס 2

the bourgeoisie

New member
סימס 2

למה מוציאים כל כך הרבה הרחבות אם עומד לצאת סימס 2? זה לא מגניב שהסימס מזדקנים?

סימסית

New member
הם טמבלים...חחחח...

הם רוצים למצוץ מאתנו את כל הכסף והטעם הטוב של הסימס ואז לשגע אותנו עם משהו חדש...אני את סימס 2 לא קונה!בכסף שקניתי סימס,יכולתי לקנות חנות דיסקים שלמה!!!!!

black kitten14

New member
מגניב ביותר...

ובכלל לפי מה שקראתי זה הולך לפי גיל, ז'תומרת שאחרי התינוק יש ילד קטן ואז הוא גדל, מגיע לגיל ההתבגרות, מתחתן יולד ילדים וכו'....
זה באמת נשמע כמו משהו ששוה להוציא עליו כסף....

Fozzie

New member
אם הם רוצים הם יכולים יפה מאוד

להוציא חבילת תוספת (כמובן אחרי הרבה השקעה) שתגרום לילדים לגדול... אם כל הכבוד לא נראה לי שאני אקנה את סימס 2..... אני לא יודעת מה איתם אבל המצב הכלכלי בעולם לא מזהיר... זה יוצא שכל מה שקניתי לסימס הראשון מתבטל וחזרנו לחיות על חיים רגילים בלי תוספות.... הקיצר... בולשיט.. כנראה ההתלהבות מהסימס הראשון נעלמה ובגלל זה במקום להוציא חבילת תוספת שמינית וכו' הם מתחכמים ומוציאים חבילה חדשה.... כסף כסף כסף!!!

סימסית

New member
את צודקת במאה אחוז,

כמובן שזה טוב להוציא חבילות,אבל דרישות המערכת גובהות,וזה אומר לנו לקנות ציוד למחשב(למה מי מת?!)וגם בארץ הזאתי לוקחים יותר כסף מהדרוש,הם לא מקבלים את הסימס במחיר שמוכרים באמריקה...הם מקבלים אותו בזול!!!!ולוקחים יותר מידי כסף!!! גם אני לא אקנה את סימס2!בזבזתי קרוב ל1000 ש"ח מהחסכונות שלי!ואני לא מתכוונת להתמכר שוב!!!

black kitten14

New member
אני יודעת שכולם (או הרוב)

כאן נגד צריבה אבל אני הייתי מציעה לך במקום לקנות, לצרוב כי זה יוצא (כמו שאמרת) ממש יקר
... אני אישית קניתי 3 חבילות ורק את המקורי צרבתי אז זה לא כזה נורא
. אבל אם את רוצה להיות הוגנת את צודקת בהחלט לגבי המחירים
הם ממש גנבים! 150 ש"ח כל חבילה!

סימסית

New member
תראי,אני לא צורבת מסיבה

פשוטה,לא כי זה לא חוקי,המילה "חוקי"כבר מזמן לא בתוקף במדינה שלנו,עושים הכל,אבל העניין הוא,שעדיף שיהיה לי מקורי,פחות באגים,פחות סיכויים שזה לא יעבוד....וחוץ מזה,מקורי אפשר לצרוב,ולהשתמש בצרוב כדי להשאיל לאחרים או משהו...אבל זה לא שווה את המחיר,אני פשוט מכורה...

eryry

New member
לדעתי זה

מגניב ביותר כי זה פי 1000 יותר אמיתי ומציאותי מהסימס הראשון ואפשר גם לעצב את הסימים איך שרוצים אתם יכולים אפילו ליצור את עצמכם!

eryry

New member
ד"א

זה נראה לי שווה להוציא על זה כסף (לפחות על החבילה הראשונה)

סימסית

New member
ברור ששווה להוציא על זה

כסף,אבל 130 ש"ח גג על חבילה!!!הגזימו עם החזירות שלהם! זה גם משחק ממכר,90% משחקני הסימס מכורים,(אני בניהם),והם קונים בכל מחיר!אני למשל,לא קניתי את דה לוקס,ועד שלא יורידו את המחיר ל150 ומטה אין מצב שאני קונה!!! את סופר סטאר קניתי ממש מיד כשהוא הגיע,וקניתי אותו ב-140 ש"ח ועוד בחנות זולה!יום למחרת מכרו אותו ב-130 ש"ח!!!!!!!

eryry

New member
(סימסית) יש לך את

ליווינג לארג'? אם כן אז לפי מה שהבנתי דה לוקס זה רק שילוב של המקורי וליווינג לארג'....אז את לא צריכה לקנות אותו...

סימסית

New member
אמממ...יש לי את ליווינ' לארג'

אבל דה לוקס,זה סימס 1 ליווינ' לארג' ותוספות חדשות...אני רוצה את סימס דה לוקס,אבל חבל על הכסף! אולי אם אני אזכה בלוטו....חחחחחח...

למעלה