סימס קסמים איפה משיגים קונפטי בסימס קסמים?
R rotemshi New member 19/12/03 #2 אתה צריך... ללכת לאחד הסוחרים ולעשות TALK TO ואז הם יגידו לך לעשות כל מיני דברים ואתה צריך לעשות אותם!!
אתה צריך... ללכת לאחד הסוחרים ולעשות TALK TO ואז הם יגידו לך לעשות כל מיני דברים ואתה צריך לעשות אותם!!
ח חובבת קריסטלים New member 19/12/03 #3 אני מאוד רוצה סימס........ שלום שמי הדר עם יש לך הדיין סימס תוכל בבקשה לישלוך לי עם כן תודה
U usafun Member 22/12/03 #8 משחק סימס../images/Emo138.gif אני לא מוכנה לשלוח משחק סימס שלי. בגלל שהקוד לא נותן להתקין בכל מקום.
ח חובבת קריסטלים New member 19/12/03 #4 אני מאוהבת במישחק סימס.......... שלום שמי הדראני רוצה סימס האים תוכל לישלוך לי את הסימס
ח חובבת קריסטלים New member 19/12/03 #5 אני מאוהבת במישחק סימס.......... אני מחפסת מישחק סימס תוכל לישלוך לי
ה היחידה דורי121 New member 20/12/03 #6 את עולה חדשה חשבתי שלי יש המון שגיאות כתיב אבל מצטערת עם אני פוגעת לא מבינים אותך.והם לא תומכים בהורדות לא חוקיות(להוריד סימס וכו)
את עולה חדשה חשבתי שלי יש המון שגיאות כתיב אבל מצטערת עם אני פוגעת לא מבינים אותך.והם לא תומכים בהורדות לא חוקיות(להוריד סימס וכו)