סימס סופרסטאר

the hacker 1

New member
סימס סופרסטאר

יש לי את המשחק ויש לי פשוט באג מעצבן!!! אני לא יכול ללחוץ על שום דבר! לא ללכת לא לאכול כלום!!! מישהו יודע עם זה בכל המשחקים או שזה רק אצלי?? יש איזה פאץ'?

סימסית

New member
איך יש לך את המשחק?הוא../images/Emo19.gif

יצא רק אתמול בחו"ל,ואמרו לי שהוא יגיע לארץ עוד שבוע-שבועיים. אם יש לך אותו תענה לי בבקשה על כמה שאלות. 1.מה שמו בעברית? 2.כמה הוא עלה? 3.כמה שכונות נוספו בו? 4.כמה שטחים נוספו בכל שכונה? 5.יש שם רכוש מיוחד או מגניב? תענה מהר בבקשה אני מתה מסקרנות!!! תודה מראש סימסית

סימסית

New member
אבל בבקשה תענה../images/Emo19.gif

מהר ככל שתוכל, אני כבר לא יכולה לחכות!

אני לוחושב שהוא קנה..../images/Emo3.gif

חוצמיזה, פורצי המשחקים צריכים לתת שירות תמיכה טכנית LOL זה לא ייתכן שיורידו את המשחק מהרשת ושיהיו בו באגים! הגולשים שמורידים צריכים להחרים את המשחקים הפרוצים ולקנות! 129 השקלים שתשלמו על כל חבילה תאכיל פה רעב במקסיס ו EA! תתחשבו! אתם לא חושבים שמגיע להם קוראסונים וגביניות במזנון החופשי בחברה? משחקים מתנה כל השנה? ואיך יתחזקו את השרת של הסימס אוןליין? אתם יודעים כמה זמן לוקח לפתח משחק ולהשקיע בו? ואתם יודעים כמה זמן לוקח להאקרים לפרוץ משחק? אז.. שלא יעבדו עליכם!

../images/Emo19.gifאהה,אז הסימס עולה

130 ש"ח,תודה נילס,אם אתה יודע עוד משהו על הסימס,בבקשה תכתוב לי! אני כבר מתה מסקרנות וכבר אין לי סבלנות!

the hacker 1

New member
אין בו שכונות נוספות;

שטחים אותו דבר רק העלילה והחפצים שונים... אבל הבעייה נמשכת ולא עניתם לי על השאלה....

כי לאף אחד אין את הסימס הזה../images/Emo19.gif

איך אתה רוצה שיענו לך? זה צרוב מה שיש לך נכון??? אחרת זה לא אמור לעשות לך בעיות(אלה אם כן יש לך ווידוס אקס פי,או בעיות במחשב).

the hacker 1

New member
לא משנה

הצלחתי כבר לסדר ואני רוצה להגיד לכם שזה משחק קשה מאוד עד שאתה הופך להיות כוכב... זה בדרגות הולך...: קודם כל צריכים להתאמן עם איזו בובה כזו ואחר כך לדגמן ואחר כך להקליט סינגל ואחר כך עוד הרבה דברים... כדי להפוך להיות מפורסמים אתם מקבלים מגזין ליד העיתון וכתוב שם למצוא סוכן ואז הם שולחים לך רכב לפי מספר הכוכבים שיש... אתה מתחיל? מתחיל עם וולספגן לבנה מתקדם? 2 כוכבים? לימוזינה שחורה עד שאתה מגיע ל5 כוכבים וזה לימוזינה ורודה! ויש שם מלא מפורסים! חלק אני לא יודע איך קוראים להם אבל יש את בריטני ספירס את כריטינה אגילרה ועוד שאני לא זוכר.... בכל מקרה קשה מאוד... אבל מומלץ!!

the hacker 1

New member
לא משנה עם הסימס צרוב או לא

העיקר שהוא עובד!! ואין עוד מה רוצים אני ייעלה תמונות מהסימס?

shmulik15

New member
גם לי יש את הסימס

סופרסטאר והוא לא כ"כ מיוחד... הכל בשביל הכסף וכן.. הסימס הורד מהאינטרנט

shirush3

New member
אני מתה שסימס סופרסטאר יגיע

אני כבר רוצה לקנות אותו

למעלה