אני יענה על הכל
מאחר ולי יש את סימס חיות וחרשתיה אותו השאלות ששאלתה קטנות עליי. בסימס חיות יש פריטים חדשים,הוא לא סימס מאכזב,יש שם מלא פריטים שיש כבר בהאוס פרטי(מדורה וכו')אבל יש שם כלובים בעיקר,ציוד לחיות,דברי מטבח חדשים,קישוטים יפים מאוד!מזרקות מדהימות!ועוד כל מיני..תוכל לראות בתמונות באתר שאני אתן לו קישור למטה. כלב-מזמינים רכבת(לוחצים על הטלפון-כול קאב(צלצל למונית)-אקספלור אולד טאון,ואז יגיע אוטובות מוזר שיקח אותך לעיר הישנה,משם תצטרך(בעזרת הקטגוריות למעלה,או לבנות לך קודם קניון שתשים בו הכל כדי שלא תנדוד מקניון לקניון)לבחור קניון ולהכנס,יהיו שם כלב וחתול,תלחץ על החתול או הכלב(מה שאתה רוצה)ותעשה-אדפט דוג/קאט,זה 400 דולר,אתה מאמץ ככה כלב/חתול גזעי,ואתה יכול לקנות גם וגם,אבל אחד אחרי השני,ז"א אחרי שאתה מקבל כלב תעשה אדפט קט. אין צורך לטפל בכלב/חתול. למען האמרת אפילו אי אפשר,אתה לא שולט בהם,אתה שם להם מצרכים,מיטה,מקלחת(לכלב)אוכל,וכו',והם משתמשים בזה מתי שבא להם-היתרון-כלב תמיד יהיה במצב טוב אם שמתה לו את כל המצרכים שלו. אתה חייב לתת אהבה לכלב שלך,אם לא הוא יברח,זה לא קשה,פעם ביום למשל,תלחץ עליו ותעשה נגיד...פט..יש כל הזמן אופציות...אתה תלמד את זה(אין לי זמן להסביר אני תריכה כבר ללכת לבי"ס) לא לוקחים כבל לטיול,משום שהוא מסתובב חופשי בחצר,עם כלבים אחרים. כלב הוא נחשב משפחה,לכן אם אתה קונה כלב/חתול,הוא יופיע איפה שיש פרצופים של אנשים שלך,ולכן תלוי כמה מקום מתוך 8 אנשים נשאר לך לחיות,למשל,לי יש אמא אבא,3 בנות כלבה וחתולה,נשאר לי מקום 1,כבל?חתול?עוד ילד?(אני מעדיפה להשאיר ריק..אין לי כוח לאלף עוד חיות) בקיצור-תקנה זה שווה!~!!!! ואת החיות אתה יכול לקחת ל-חלקות הקסמים(של מייקינ'מאג'יק),לחופשה עם המשפחה!!כמובן שקודם עלייך להוסיף למלון את מוצרי הכלב/החתול,ולעיר הישנה. אינך יכול לקחת אותם לשטחים של הוט דייט,או של סופר סטאר... אבל!!! הקט שאתה יכול לקחת אותם לשטחים של מייקיןמאגיק שווה הכל!כי הם יכולים לןצפות בהופעות שלך!!(כשהאישה שלי הופיע,פתאום אני קולטת,את בעלה,3הילדות שלה,החתולה והכלבה יושבות ומסתכלות!ורשום ווטש(צופה) אז אתה קונה<?