סימס חיות מחמד

סימס חיות מחמד

שלום אני חדש בפורום!!!! ויש לי שאלה!!!! יש לי סימס חיות מחמד לסוני..! ואין לי מושג איך קונים תוכי!!! יש לי שתי כלבים ואוגרים..!! (אני יודע שאפשר לקנות גם חתולים) ואני לא יודע איך קונים תוכי אם מישהו יכול לעזור אני ישמח נוראא..!!! בעייי=]

YxGxR

New member
תשובה

צריך לקנות את הכלוב של התוכי בקטגוריה של החפצים של חיות המחמד וכל זה ואז כשלוחצים על הכלוב יש אפשרות לקנות. ומה שכתבתי נכון לגבי חיות מחמד למחשב. אבל לא בטוח שזה נכון גם לגבי הגרסה שלך למשחק.

מיכי7

New member
עונה../images/Emo13.gif

קונים תוכים בדיוק כמו שקונים אוגרים, חוץ מהעובדה שלוחצים על הכלוב של התוכים ואז יש את המספר שזה עולה וליד זה $ ואת בוחרת בזה אחר כך תבחרי איזה תוכי את רוצה, ומזל טוב

../images/Emo51.gif חיפשתי תוכי

חיפשתי איפה שיש אוגרים אבל אין שם כלוב!!!! אם מישהו יכול לעזור לי ויש לו סימס חיות מחמד לסוני או כל משהו שיש לו את התשובההה שיעזורר...!!

מיכי7

New member
אממ../images/Emo13.gif

זה בכלל לא דומה לכלוב של האוגרים אז אל תחפשי משהו בכיוון זה יותר גדול וזה כמו כזה עם סורגים כסופים.. לדעתי זה מופיע בתור פריט אבל יש מצב [ויש מצב גדול שאני מטעה אותך] שזה נמצא באותו מקום כמו הכלוב אוגרים..למשל נכון כשרוצים לקנות מיטה וכשלוחצים עליה בחלק הימני של העכבר אפשר לבחור צבעים אחרים של הסדינים או של העץ במיטה? אז אולי זה ככה שכל הכלובים בעצם ניתנים לבחירה ע"י כלוב אחד.. מצטערת שזה ממש לא ברור, פשוט לא מצאתי דרך יותר ברורה להסביר את עצמי ואני גם לא בטוחה שזה נכון.. אז תבדקי ואם לא אז הכלוב בטוח שם.. אם את רוצה אני אצלם בשבילך מסך כדי להראות לך

למעלה