סימנתי "וי"

סימנתי "וי" ../images/Emo127.gif

אולי זה היה צריך להיות איקס. זה לא משנה, העיקר שהוא נגס כמו גדול. מהלך שלו, כל מהלך, היה טעות. עכשיו תורי, ואני לוקחת את הזמן. אבל לוקחת בענק. אולי בשנה הבאה יגיע תורי. עד אז - שיישב בבית ויכסוס ציפורניים. (שנינו יודעים שזה מה שהוא עושה) טוב, אולי הוא גם עושה ביד. מה אכפת לי? אשמתי? הוא התחיל!

תראי....תמי...

אני לא ממש נכנסת לעניינים....רק עצה קטנה לי אליך...בתור מישהי שכאן ויכולה לחוות את דעתה... הוא התחיל, היא התחילה....לא יוביל לכלום!!!! תהיי בטוחה שזאת קטנוניות לשמה... לא יותר קל...או לוותר, או לסלוח, או לדבר ולפתור את העניין כמו שני בוגרים....אבל למה לכעוס? למה להתעצבן? זה לא בריא...תנסי לעשות את החיים הרבה יותר יפים ונעימים. שמעי לי חמודה....הרבה מידי נסיון חיים אין לי...אבל זה דבר שבלעדיו שום זוגיות...לא תתקיים לאורך זמן.... שיהיה בהצלחה חמודה...ולא נורא אם דווקא את תבואי ותציעי פשרה...זה יכול רק להראות כמה את בסדר ובוגרת. חיפשתי משהו...ששייך למשפט עושה ביד....כמובן קחי זאת בהומור...צירפתי לך משהו...שתחייכי מעט...אולי זה יעזור. שיהיה לך שבוע קסום מקסימוששששששש

תימי, לא תמי ../images/Emo13.gif

תראי, הוא באמת התחיל. אז מה אם אני לא בוגרת, אז מה אם אני משחקת איתו במשחק שלו? אני טובה יותר ממנו בזה. הוא בחר לשחק משחקים, עכשיו הוא יגלה כמה משחקית אני יכולה להיות. אם הייתי חושבת שהוא אהבת חיי בלה בלה בלה הייתי מתייחסת להכל אחרת לגמרי. אבל הוא לא. הוא סתם בחור שחושב את עצמו יותר מדי (מסתבר) ושנדמה לו שאני מאוהבת בו (אני לא! רק אמרתי לו שאני חוששת להתאהב בו כי אני במצב רגשי שביר ומזה הוא הסיק מסקנות שגויות!) ואז הוא יכול לשחק איתי. הוא יאבד אותי בסופו של דבר, הוא כבר התחיל בעצם, כי אני מעריכה אותו פחות מאשר בהתחלה. וזה יהיה הפסד גם שלי וגם שלו. בעניין העושה ביד - את נתפסת לזוטות, אבל במאמר מוסגר, אם הוא היה _כזה_, נראה לך שהייתי טורחת להתעצבן בכלל שהוא מקלקל לשנינו? תודה על העידוד בכל אופן

לתימי!!! ולא לתמי....

בזה אסכם את העניין.... 1. למה לך להגיד למישהו שאת חוששת להתאהב בו?...זה קצת טיפשי לומר כזה דבר...אך כיוון שאינני יודעת במה מדובר...לא אוסיף לעניין. 2. את באמת לא בוגרת...וזה רק לפי תגובתך.... 3. אם את משחקת בו......למה שהוא לא ישחק בך???????? 4. אין אחד יותר טוב מהשני!!! תלמדי!!! שחצנות לא מביאה לכלום! 5. אם את לוקחת את מה שהוא עשה בצורה כל כך קשה ומודה שהוא מקלקל לשניכם....אז בכל זאת יש לך עניין בבחור. 6. אחרון ודיי......שיהיה לך שבוע קסום....תנסי לחשוב קצת בהגיון. מקסימוששששששש

מה, לפי סעיפים?

זה קצת מבלבל אותי אבל אני אשתדל לענות מסודר אז בעצם, אולי נכון וזה טפשי להגיד דבר כזה. אבל כזאת אני- אומרת מה שאני מרגישה. יותר מדי אנשים בעולם שיש להם בעיה לחשוף מה הם חושבים ומרגישים, אני לא אחת מהם. הכנות שלי עושה לי הרבה צרות, אבל האנשים הנכונים (בשבילי) יודעים להעריך אותה. אני לא בוגרת לגמרי, זה נכון- למרות שלפעמים אני כן. יש לי יצר משחקים שאני מעדיפה להפנות למשחקים כיפיים כמו "צוללות", אבל לפעמים אין ברירה...אם מישהו משחק איתי הוא יגלה שאני יודעת לשחק בחזרה. וגם לא אמרתי שמישהו יותר טוב או פחות טוב. רק אמרתי שהוא יגלה שאני יותר טובה ממנו במשחקים
והוא התחיל!!! ברור שאני לוקחת את זה קשה... היה בו פוטנציאל מאוד חיובי. מעט אנשים "עושים לי את זה" והוא אחד מהם, זה לא משהו שקל לוותר עליו (מותר לגלות בסוד שאהם אהם, הוא פשוט מצטיין בתחומים מסוימים?) אז בטח שיש לי עניין בו... אבל אם זה יימשך ככה זה גם ייגמר די מהר. זה יהיה ביזבוז ואני שונאת ביזבוז. ולחשוב בהיגיון? למה? איזה טוב עושה ההיגיון למישהו? (אנחנו הרי לא מדברים כאן על מחקר מדעי) אני מעדיפה לחשוב מהבטן ומה-
שיהיה גם לך שבוע קסום.....

למעלה