(???) סימני שאלה (???)

(???) סימני שאלה (???)

העונה נפתחה, אני לא יכול להגיד שבצורה טובה כי רנדל נפצע במשחק הראשון שלו בNBA והלייקרס למעלה איבדו את הלוטרי שלהם לזמן הקרוב, אני באמת לא יכול לדמיין איזה דיכאון זה.

אני גם לא כתבתי בפורום די הרבה זמן, הייתה לי שנה עמוסה וקיץ יותר עמוס כמדריך צלילת כנראה בעונת הצלילה האחרונה שלי בארץ.

אני רוצה לעשות דיון על סימני שאלה, אתם מוזמנים לעלות כל דבר שעולה לכם לראש (אם זה שחקן, GM, קבוצה, בעלים, מאמן) בדרך כלל אלו יהיו דברים שאין עליהם קונצנזוס ואז גם יהיה דיון פורה.
הסימני שאלה שלי:

1. קנת' פאריד: המאנימל המפחיד הזה נתן טורניר פשוט יוצא מן הכלל בגזרה הבינלאומית אבל הסבירה הרווחת היא שבגזרה הבין לאומית יש ואקום אתלטי. עונה שעברה פאריד נתן עונה סולידית אבל לא מה שציפו ממנו, או לפחות מה שאני ציפיתי ממנו. הייתי שמח אם פאריד היה משפר את שאר הגורמים שלא קשורים למה שג'ה (אבא טבע, די לפימינסטיות של אמא אדמה) נתן לו, כמו קליעה למשל, כמו פאנדאמנטלס.
אני באמת לא מצליח להעריך מה יקרה אם פאריד העונה, אני רק יודע שאם הוא למעשה לא יתקדם זה יהיה רק שווה ערך ללקחת צעד אחורה, הוא נמצא לפי דעתי בפוזיציה נוחה בדנבר, לא רוצה שהוא יהיה הG2guy אבל כן הייתי מצםה מפאריד לשחק יותר טוב וגם להראות זיקי מנהיגות.

2. שארלוט הורנטס (נשבע שכתבתי בובקטס)/סטיב קליפורד: ציטוט של מייקל שאמר "הטבעת השביעית תהיה הכי מספקת", אם מייקל יביא אליפות לשארלוט מאחורי הקלעים זה ללא ספק יהיה עוד רגע גדול בחיים של הוד אוורירותו. אני חושב השינוי המהותי היה בגזרת המאמן,סטיב קליפורד, ופה זה כנראה יהיה WIN די גדול של מייקל. קליפורד את רוב זמנו בליגה הטובה בעולם בילה כעוזר מאמן ביוסטון ואורלנדו ובעונה לפני שארלוט הספיק לתת עונה כעוזר מאמן בלייקרס (כיף לו). בשני העונות שקדמו לקליפורד שארלוט חיברה ב-י-ח-ד 28 נצחונות. הוא הביא אותם ל-43 נצחונות ולפלייאוף והלו חבר'ה.. יש הגנה בשארלוט!!! הייתם מאמינים? וזה כלל גם ריצת 7-1 (בחודש אפריל!) שהשיגה לו את מאמן הקונפרס לחודש זה. אז לא כמובן שאליפות כרגע לשארלוט זה לא ריאלי אבל זה נראה כאילו הם סוף סוף לא יהיו אלה שנלחמים על הטופ דראפט פיק. וזה הסימן שאלה הכי גדול של מייקל / קליפורד / הורנטס. ולמעשה אני חושב ששארלוט בסיטואציה נוחה מאוד במזרח ולכן מאוד מאוד מעניין אותי לראות מה יקרה בשארלוט.

3. פיניקס סאנס / דראגיץ' : אני חושב שכרגע פיניקס קצת אובררייטד ולמעשה אני די בטוח שהם לא יעשו פלייאוף ויציגו עונה שלא תעבור את ה-40 נצחונות. אבל "היי רגע שרקי.. שנה שעברה זוכר? אמרת אותו דבר, קיבלת וואחד זרג עונה של 48 נצחונות(אמנם בלי פלייאוף)" וזה למה פיניקס סימן שאלה גדול בשבילי. אומנם שמרו על בלדסו (WIN) אבל המערב ממשיך להתקדם בקצב יפה.. הפליקנס (למעט פציעה של דיוויס) לא יהיו ישורת קלה וכמו כל שנה שאני רוצה להאמין שנראה שיפור אצל קאזינס והקינגס.
אני חושב שהם יהיו קבוצה שמאוד כיף לראות(מרקיף וג'רלד גרין שחקנים מצויינים בגזרת הרול) אבל היכולת של דראג'יץ מוגבלת ואני מאמין שבלדסו שוב יפצע בשלב כלשהו בעונה כי יהיה עליו עומס (מאוד מקווה שלא) ולכן זה משאיר עוד שחקן אחד שאמור לעשות את הקפיצה למדרגה הבאה וזה מרקיף האח המוכשר... אבל אני לא חושב שהוא מסוגל (דגש על כרגע) לעשות את זה.

אוך המערב הזה תמונת הפלייאוף סגורה בצורה די הרמטית עוד לפני שהעונה התחילה, אבל מצד שני מציגים רמה מדהימה. אני מצטער פשוט לא רואה את אחת מהנ"ל פיניקס, טימברוולבס ( איו על מה לדבר בכלל), פליקנס, קינגס, לייקרס והג'אז מצליחה להתברג לפלייאוף.

אני חושב שעל תקן פיניקס של ענוה שעברה, קבוצה שמפתיעה ומאיימת על מקום בפלייאוף מערב, הפעם אלה יהיו הפליקס בתקווה בתקווה שחד גבה לא יפצע.

נצל"ש יהיו פה מעוניינים במן יום מכירה כזה של גופיות NBA?

אחרי שנתיים באילת אני מתכנן עוד חודש-חודשיים להרים עוגן ולחזור למרכז, להתקבל ללימודים ואז לטוס לשנה.
לקראת הטיול המאסיבי אני פותח בתהליך חיסכון אגרסיבי ולכן אולי אחד הדברים שיעזרו לי זה להפטר מחלק הגופיות שיש לי באוסף.
אם תהיה היענות אני ירצה למכור חלק נכבד מהאוסף שלי אבל ביום אחד מרוכז כי אין לי אנרגיה להשקיע בזה יחידנית.
אני מתכנן למכור משהו כמו 15-30 גופיות במידות של S-L בד"כ M.
זה רק בערך חצי מהאוסף.
אני כמובן בחור של הדיזל (can you dig it???) ושל הפלאש. יש לי חולצה של שאק מכל קדנציה :)

אם תיהיה היענות אני בהחלט ארצה להשיקע קצת מאמצים בלארגן את זה.

יופי של אוסף

אבל אני חייב להודות שאני לא מתחבר/מחבב כל כך רק את רוב השחקנים שכאן, ממש את כולם, פרט ל32 בצהוב (ודאנקן שיש כבר יש לי).
&nbsp
אבל שיהיה בהצלחה!

fatnoam

Active member
אני רואה נכון?

גופיה של ראשיד וואללאס מהפיסטונס?!
&nbsp
&nbsp

fatnoam

Active member
שאפו על הצלילה

אני מעוניין לעשות קורס בעצמי. ארוסתי קצת לא בעניין, אבל מתישהו אכריח אותה.
&nbsp
אענה לך את דעתי...
1. אני לא חושב שפאריד יתפתח ליותר מדי בדנבר. אני חושב שהוא פשוט שחקן משלים מצויין - וזו המשבצת שהוא שיחק בה בארה"ב. בדקות שכן היה להם סט-גיים, הם לא בדיוק שיחקו עליו. יתרה מכך, פאריד הצטיין באליפות אך ורק בגלל האתלטיות שלו. הוא אתלט גדול, ומול רמה אירופית מרגישים את זה. צא מנקודת הנחה, שב-NBA היתרון האתלטי הזה יקטן. הוא לא האתלט הטוב בליגה (כפי שהיה האתלט הטוב באליפות). הוא לא ג'רמי אוואנס (4 אתלטי בלי מושג), אז אני כן חושב שיש לו הרבה מה לתרום, אני פשוט לא רואה אותו הופך ל-G2G. מה כן, עם הגבהת תקרת השכר בעוד שנתיים, החוזה שלו לא רע. לו תקרת השכר לא היתה צפויה לעלות כל כך, הייתי מבקר גם את זה.
&nbsp
2. שארלוט הצליחה לבנות קבוצה מאוזנת. קיד-גליכריסט לא יצדיק בחירה שניה כבר, אבל שחקן סטייל אריזה (פחות שלשות, אבל יותר חדירות וסיומת מתחת לסל) זה אף פעם לא רע. לאנס צפוי לעלות (למרות שאני לא רואה את זה מצליח כל כך עם קמבה), וקמבה בעצמו משתפר, אל ג'ף מתחת לסל זה נהדר - בסה"כ אחלה סגל. השאלה היא אם הם יצליחו למשוך FA בולט נוסף לפני שאל ג'ף עוזב. מן חוזה מקסימום כזה לדיאנדרה ג'ורדן שהקליפרס לא יוכלו להשוות. אני לא משוכנע שזה יכול לקרות, וגם אם יעשו מהלך כזה, אני לא משוכנע שזה עושה אותם כל כך טובים. אני חושב שקמבה שולט בקצב מעולה, ולכן שארלוט מצליחה לשחק בקצב שלא נוח ליריבה, ובכך היא עושה רושם של קבוצת הגנה טובה. מצד שני - מול האליטה של הליגה, זה לא עובד. אני חושב שהם עדיין יהיו תקועים באמצע, ויסיימו 4-7 במזרח, ובמקרה הטוב יעברו סיבוב. אם הם באמת יסיימו מקום 3 זה יהיה מדהים. סה"כ הם בבית עם וושינגטון, מיאמי ואטלנטה שנראים לדעתי יותר טוב, אז יהיה להם מאוד קשה לעשות מקום שלישי.
&nbsp
3. אני כמוך בקטע הזה, אני לא מאמין בפניקס כל כך. דראגיץ' עושה דברים גדולים, אבל יש גבול עד לאן גוראן דראגיץ' יכול לקחת אותך. שכחת שהם הוסיפו את אייזיה תומאס, שזו תוספת נחמדה, אבל לי נראה שיש שם יותר מדי פוינט גארדס, ופחות מדי דברים אחרים. צ'אנינג פריי נפצע אם אני לא טועה ולא ישחק השנה, והוא היה ממש חשוב להם בשנה שעברה, ולדעתי ההייפ והיכולת שלהם ירדו.
בקשר לפליקנס - אני עוד אדוג מאיפשהו את הפוסט שלי מלפני שנתיים שאומר שהם צריכים להתבגר ואז הם יוכלו ללכת עד הסוף. השנה יש להם סיכוי לא רע לפלייאוף. בוא נגיד שאם במקום שדייויס יפסיד 30 משחקים, אז הווארד \ מארק גאסול \ אולדרידג' יפסידו 30 משחקים, אז הסיכוי שלהם משתפר פלאים. AD נראה מפלצתי במשחק הראשון, יותר מדי טוב מבשביל לעשות עוד אוף-סיזן בבית, אבל מצד שני, כפי שקווין לאב יעיד, לפעמים אתה ממש ממש ממש ממש טוב אבל תקוע בקונפרנס בלתי אפשרי. אני חושב שדייויס יותר טוב מלאב, ושהקבוצה סביבו יותר טובה ממה שהיה ללאב, ושהם עוד ירימו הרבה גבה לאנשים.

rapgamer4ever

New member
יאללה, בוא נדבר על נושאים מרעננים

1. אני די מסכים איתך בנושא פאריד וקצת יותר אופטימי לגביו מנועם. הוא לא יהפוך לסקורר של 20 נקודות אבל לדעתי הוא התקדם והטורניר המוצלח באליפות לא היה מקרי (יחד עם זאת אני מסכים ב-100% שזו לא אינדיקציה מול שחקנים נחותים אתלטית).
הימרתי עליו ל-MIP כי אין לי ספק שהוא אופציה התקפית טובה יותר מאשר היה לפני שנה (ותכלס כי בראדלי ביל פצוע). יכול להיות שהמספרים שלו לא יעלו דרמטית כי גם גלינארי יקח הרבה זריקות אבל היכולת תהיה יותר מאנרג'ייזר כפי שהיה בעבר.
אני לא חושב שפאריד יקלע 15-פוטרס בעקביות אבל הוא הולך לקבל יותר נגיעות בפוסט ולהראות לנו מובים משופרים.
&nbsp
2. בדומה לנועם אני חושב שאפשר לצנן מעט מההתלהבות סביב שארלוט. הם כנראה יגיעו לפלייאוף אבל אני לא חושב שיהיה להם יתרון ביתיות ואני גם בספק אם ינצחו העונה יותר מ-43 משחקים. לאנס סטיבנסון הוא החתמה נהדרת אבל צריך לזכור שהסגל בשנה שעברה התעלה מעל ומעבר למה שהיה שווה על הנייר. קליפורד עשה עבודה מעולה, ההורנטס איכשהו דורגו 6 או משהו כזה ביעילות הגנתית ואל ג'פרסון עשה עונת קריירה. כמובן שגם המזרח החלש ברמה היסטורית שיחק לידיים שלהם והם סיפקו מעט נחת לאוהדים שאין להם.
בינתיים לשארלוט יש בעיה מסוימת בריווח ההתקפה. אני גם לא מאמין שהם יעשו עונה הגנתית מוצלחת כמו זו שעברה. חומר הגלם שלהם השתפר אבל אני חושב שריאלי להעריך שהם יעשו עוד עונה של 40 וקצת ניצחונות והדחה בסיבוב הראשון. זה לא רע אבל אין אליפות בשום אופק.
&nbsp
3. מסכים איתך שפיניקס לא תעשה פלייאוף, שמונה הראשונות במערב פשוט אימתניות מדי. אני לא רואה סיבה שהם ירדו ל-40 ניצחונות ומטה. מה שבטוח- פיניקס תהיה מלהיבה השנה וכנראה צפויה לשחק בקצב הכי מהיר בליגה ועם לפחות שני רכזים בכל רגע נתון. הורנסק עשה עונת רוקי אגדית בתור מאמן ויהיה מאוד מעניין לראות איזה הפתעות הוא מכין לנו (הוא כבר רמז שיהיו הפתעות או משהו בסגנון).
אגב הקינגס לא יתקדמו לשום מקום... קאזינס יעשה מספרים מפלצתיים והם שוב יצאו מתמונת הפלייאוף מוקדם מאוד.
&nbsp
הפליקנס גם יהיו מאוד מעניינים בעקבות המפלצתיות המתהווה של דיוויס. למונטי וויליאמס יש עבודה לא קלה והוא יצטרך ליצור היררכיה בקבוצה שיש בה הרבה מאוד שחקנים רמה דומה, כולם שונים לחלוטין זה מזה בסגנון המשחק. לדעתי או שהפליקנס יעשו עונה טובה עם מאזן חיובי ואופטימיות להמשך או שוויליאמס יפוטר.
&nbsp
שכחת לציין את הנאגטס ברשימת הקבוצות שלא יעשו פלייאוף, לדעתי היא אחת מה-3 שיוכלו אולי להפתיע אותנו ולהיכנס (יחד עם ניו אורלינס ופיניקס).

למעלה