סימני זיהוי האים יש סימני זיהוי לאנשים מהסוג המיוחד הזה? אשמח אם יש למישהו תשובה...
מ מימי21 New member 19/3/04 #1 סימני זיהוי האים יש סימני זיהוי לאנשים מהסוג המיוחד הזה? אשמח אם יש למישהו תשובה...
M Master Eagle New member 19/3/04 #3 חיצונית לא? אבל בשיחה של כמה דקות עם מישהו אני יכול לומר לך אם הוא/היא נשלטים, יכולים להיות כאלה או שהם דווקא בצד השולט. מה לדעתך את?
חיצונית לא? אבל בשיחה של כמה דקות עם מישהו אני יכול לומר לך אם הוא/היא נשלטים, יכולים להיות כאלה או שהם דווקא בצד השולט. מה לדעתך את?
מ מימי21 New member 19/3/04 #4 זה לא באשמתי את גם חוזרת על כל דבר 3 פעמים??? לפעמים זה דוקא יכול להיות מאוד חיובי אם נחזור על סיטואציות מסוימות כמה פעמים... אז מפ3י3ה שכמוך אולי תעני לי על השאלה ששאלתי!
זה לא באשמתי את גם חוזרת על כל דבר 3 פעמים??? לפעמים זה דוקא יכול להיות מאוד חיובי אם נחזור על סיטואציות מסוימות כמה פעמים... אז מפ3י3ה שכמוך אולי תעני לי על השאלה ששאלתי!
Z Z o d i a c New member 20/3/04 #5 סימן הזיהוי היחידי שאני מכיר הוא סמל של קהילת ה-BDSM והוא נראה בערך ככה סימני זיהוי חיצונים? לא ניתקלתי בכאלה.
סימן הזיהוי היחידי שאני מכיר הוא סמל של קהילת ה-BDSM והוא נראה בערך ככה סימני זיהוי חיצונים? לא ניתקלתי בכאלה.