סימנים של הצלחה

סימנים של הצלחה

הי בנות...

לאלו אשר עברו IFV והצליחו - האם יודעות להגיד מה הרגשתן בגוף בטיפול אשר הצליח לעומת טיפול שנכשל?
האם יש סימנים/ תחושות שאפשר להיאחז בהם?

londi81

New member
רק יכולה להגיד על עצמי

ואני מדברת על משהו כל כך התחלתי כרגע שאני עוד מכחישה אותו
ששלושה ימים לפני הבטא החיובית הראשונה בחיי, כאבי המחזור הרגו אותי ולא הפסקתי לבכות 3 ימים על זה שעוד סבב נכשל... לא כאבו לי הציצים, לא היה לי טעם מוזר בפה, לא לא להתחשק לי קפה.. כלום.. ממש כמו ב 12 הסבבים הקודמים..
הקדמתי את בדיקת הבטא ביומיים רק כדי שיהיה לי סופש משוחרר מאכילת ראש... קניתי בקבוק יין - ותיכננתי לבלות את הסופש מול הטלויזיה עם היין...
מה למדתי? שאני לא באמת יודעת כלום
היין עדיין על השיש

PAND76

New member
יין זה ברכה, גם אם אי אפשר לשתות אותו

ולכותבת הפוסט: לצערי אין לי מה לתרום לגופו של עניין
. רק אגיד לך שכל הסימנים משיקים. ושאני מאחלת לך, רק תירוש בתשעת החודשים הקרובים

אצלי...

קשה לי להסביר אבל פשוט ידעתי. ידעתי עוד לפני ההחזרה שזה הסבב המנצח! (ולא הרגשתי כך בכל 5 הסבבים הקודמים). ומבחינת ההרגשה הפיזית- בערך שבוע אחרי ההחזרה, דחף עז לאכול חמוץ (ובכמויות) וחוסר תיאבון לכל השאר, ביתר הסבבים היה תמיד דימום שהפעם התחיל מאוד בעדינות ופסק באותו יום, התעוררות 3 פעמים בלילה לשירותים ובכל פעם בשביל כמות קטנטנה..
והחתול שהפסיק לישון איתנו בלילה לדעתי הוא גם מרגיש שמשהו קרה.

גם אני ממש בהתחלה ועדיין מתקשה לעכל שסוף סוף הצלחנו אחרי כל כך הרבה אכזבות וחוסר ציפייה לכשלון נוסף...

מאחלת לכולכן שתתבשרנה בבשורות משמחות במהרה!
ושחודש יוני יביא איתו הרבה שמחה וברכה!

שום סימנים

יכולה לומר מנסיוני האישי של הריון וחצי (הריון אחד מלא שממנו יש לי תאומים ועוד הריון שהסתיים בשבוע 20), שאני לא חווה שום סימנים מיוחדים לפני הבטא ובכלל לא חווה תסמיני הריון לפני שבוע 6-7.

רוב מוחלט מהנשים לא מרגישות כלום לפני שבוע6

בטח שלא סמוך להחזרה.
יש בנות שכמה ימים אחרי השרשה יש להן כאבי מחזור (אחותי, אצלה הריונות טבעיים ב"ה, כאבים כמו של תחילת ווסת. הייתה בטוחה שחודש נוסף לא נקלטה..).
בחלק מההריונות כמה ימים אחרי ההשרשה יש דימום קל לא טרי. זה תלוי גם במיקום ההשרשה ולא רק תלוי אישה.
יש נשים שיש להם כאבים חזקים בשד כמה ימים אחרי השרשה, יש נשים שיש להן את זה בשל התמיכה בין אם נקלטו ובין אם לא. ויש נשים שאין להן כלל כאבים.
&nbsp
בקיצור.. מאוד אינדווידואלי. הרוב לא יודעות להבחין בין הריון לתופעות מהתמיכה, או בין הריונות לתופעות של לפני ווסת.
מאחלת לך שלא יהיה לך מספיק סטטיסטיקה כדי שתדעי לזהות (כלומר הרבה כשלונות ו/או מספר בטאות חיוביות בלי ידיים מלאות בסוף). אלא רק טיפולים עם סוף טוב.

הסימנים מגיעים אחרי הבטא....

עד הבטא - כל ה'סימנים' זהים לסימני המחזור. תענוג.
ואם מישהו יצליח פעם לפתח בדיקה מהירה יותר - הוא יהיה האדם העשיר בתבל.

מיקה118

New member
הסימנים שלי = הפכתי לפסיכית עם תעודות

כל היום מחפשת סימנים
יש סימנים אין סימנים
ככה כל היום

PAND76

New member
אני יותר פסיכית ממך. כל היום רק מגגלת

"סימנים להריון אחרי החזרה", "סימנים להריון" ועוד כיוצא באלה.

האמת שכלום...

בכל הכימים והשליליים דווקא הרגשתי ובפעם שהצלחתי- לא הרגשתי כלום.

הרגשתי כל מיני דברים

בעיקר תחושה של מלאות לעומת ריקנות.
(כלום בריבוע בטיפול, אחר כך גרידה, הריון תקין, הריון כימי, לא נקלט, לא נקלט)
&nbsp

13yaya

New member
בגדול אי אפשר להיאחז בכלום כי אצל כל אחת זה אחרת...

אצלי משבוע אחרי ההחזרה המנצחת היתה רגישות וכאבים בשדיים, בהתחלה חשבתי בכלל שהשרירים בצד תפוסים. עד עכשיו (שבוע 11) יש רגישות, אבל כבר פחות.
זו תופעה שלא היתה לי אף פעם, לא לפני מחזור ולא בשני ההריונות הכימיים.
&nbsp
שאר התופעות הגיעו רק בשבוע 7.
&nbsp

כלום!

היו לי יותר סימנים כשזה לא הצליח. בהזרעה הראשונה כאבו לי הציצים משהו נוראי. בשניה היה לי כאבי גב תחתון. בשלישית היו בחילות. (שלושתן לא הצליחו). כשהצליח היה טיפ, טיפונת כאבי מחזור.
מתסכל, אבל אין לדעת.

mevugeret1975

New member
הייתי בסבב

בלי ivf. אבל כן עם די הרבה הורמנים ותמיכה. הסימן הבולט היה אייפות נוראית בערב, פשוט הרגשה שאני לא עומדת על הרגליים. ההריון היה בסוף לא תקין ונפל בשבוע 6+2.

למעלה