סימנים על הצוואר

Logan16

New member
סימנים על הצוואר

שאלה טיפשית אך תאורתית אם הייתם יכולים להפוך להערפדים עם נשמה הייתם עושים את או לא ? (זה גם הופך אותכם למדהימים ויפים בעולם

Buffybot

New member
עם נשמה?

עם נשמה זה כבר מאוד תלוי. זה אמור להיות עינוי, אתה מסתובב כל החיים עם בעיות המצפון. שלא נדבר רעב! מה הכיף להיות ערפד עם נשמה..?

B a n j o

New member
לא נורא

ממילא אני אוהב יותר את הלילה... ואפילו אפשר בלי נשמה (למרות שזה יותר נחמד) היי, אם ייצא לי ל*יין את באפי ודרלה אז מה אכפת לי ?

אממ-../images/Emo58.gif

אני מצטטת: היי, אם ייצא לי ל*יין את באפי ודרלה אז מה אכפת לי ? אני יודעת שלא ממש התכוונת לספויילר, אבל זה תקף לגבי דרלה, אנשים יכולים להבין שזה גם תקף לגבי באפי. ואל.

14מתן

New member
לואל

6 הוא התכוון לאנג´ל שגם היה עם דרלה וגם עם באפי לא לספייק...

B a n j o

New member
באפי ?

מה הקשר? ודרלה זה בעונה שנייה של אנג´ל אז זה לא ספויילר... הא !!!! רגע, אני חושב שהבנתי למה התבלבלת...
למטה
את התבלבלת עם דרוסילה ! וחשבת שהתכוונתי לספייק! אבל דיברנו על להיות עם נשמה (אנג´ל עד כמה שאני זוכר...) ותודה לך, את הרסת לי עכשיו את עונה 6, לא ידעתי שהם יעשו את זה...

|יורה בעצמי|

אני פשוט יכולה למות מעצמי לפעמים. אני ממש ממש מצטערת, זהו, מעכשיו, אני לא מגיבה להודעה לפני שאני קוראת אותה 5 פעמים. ובאנג´ו- משום מה קיבלתי את הרושם שאתה כבר ראית את השישית, אני מצטערת. ואל.

A Pig in a Cage

New member
זה די אירוני...

כל הדאגה, המוצדקת, מפני הספוילרים גרמו לך לגרום למישהו לקרוא ספוילר בלי שהוא ירצה, כשבכלל לא היה צורך לכל זה מלכתחילה

idan3k

New member
זה לא חייב להיות עינוי...

אם אתה עם נשמה מההתחלה ולא הרגת אף אחד אז אין לך ייסורי מצפון...

למעלה