סימנים לסכרת

rut41

New member
סימנים לסכרת

שלום לכולם !! הייתי מבקש לדעת מהם סימנים לחולי סכרת כי יש לי כמה סימנים שמישהו אמר לי שאלו סימנים של סכרת והם: יובש בפה , בלילה 4 פעמים לשתן , קצת סחרחורת , ועוד האים מישהו/י יכול/ה לפרט תודהההההההההההה!!!

rut41

New member
המשך

שכחתי לציין שבבדיקה מיקרית במד סוכר ביתי התוצאה הייתה 499 נבהלתי

י.לוי

New member
לצערי, ממה שאת מתארת, אין הרבה

אפשרויות. גשי לרופא ויפה שעה אחת קודם. יואב

ygalg1

New member
אצלי הראה 400

וע"פ הגרף שניתן לי לצורך מעקב, היפרגליקמיה נע בין 250 ל455 ואילו אתה מציין 499. אם לא המציאו עדיין שם לזה הייתי מכנה זאת "מגהגליקמיה" או שהמד הסוכר פשוט לא מדוייק?!?

chopi

New member
סימני סוכרת

אם יש לך הסטוריה משפחתית של סוכרת אז בכל מקרה רצוי שתפני לרופא המשפחה שיפנה אותך לבדיקת דם מקפת ובדיקת איסוף שתן. סימני סוכרת בדר"כ הם: צמאון מוגזם עד היסטרי של כמה ליטרים מים ביום (אני הגעתי ל-7 ליטר) כמובן ריצה בלתי פוסקת מייד לאחר שתייה לשרותים, שתן מסריח,ריח רע מהפה (ריח של אמוניה, ריקבון או שקדים), סחרחורת,טשטוש בראייה, אם תבחני את עצמך בחסימת עין אחת בכל פעם תמצאי שהראייה מטושטשת, רעב בלתי פוסק, מצב של כמעט עלפון או עלפון בבוקר (עקב אי אכילה במשך הלילה), שינה לא קלה , התרגזות ועצבנות יתר. חוץ מזה בדיקה אקראית ללא נסיון אינה מצביעה על שום דבר, שווה לבדוק בצורה מקיפה מיידית אצל רופא כי ייתכן את סוכרתית סוג 2 זמן רב ורק בזמן האחרון הסוכרת התפרצה ויש לך כבר נזקים מצטברים במספר איברים חיוניים (זריזות וטיפול יעיל הופך את הנזק להפיך ברוב המקרים בהצלחה ונקווה שלא נשמע ממך עוד בפורום הזה

rut41

New member
תודה רבה

תודה רבה לכל המשיבים נבהלתי נורא מחר אלך לבקש בדיקות מקיפות מזה מודה לכם ושנה טובה מלאה שמחה ואהבה לכל חבריי הפורום !!!!

למעלה