סימנים??? או מה....

henush7

New member
סימנים??? או מה....

אמש קיבלתי טלפון שהשאיר אותי
מלבד העצב שריחף לו באויר. וזה תוכן השיחה פחות או יותר: אח של אימא שלי נפטר, לא אוכל לקחת מחר את הילד, אולי רק לישון אצלי מאוחר. לקח לי שניה להתאושש והבנתי, הוריו טסו לחו"ל ביום שני האחרון, וכעת צריכים לחזור מייד. זו להם הפעם השניה ברציפות השנה שטיול לחו"ל נקטע טרם זמנו. בשנה שעברה אביו טס ואימו תוכננה להצטרף יומיים מאוחר יותר, אלא שיום לפני הטיסה שלה, חלתה ואושפזה בבית חולים למשך שבועיים, גם אז, אביו חזר באופן מיידי. ואני תוהה צירוף מקרים??? סימנים בחיינו??? או מה.... ו...
זכיתי להכיר, אדם כל-כך טוב, שבשלב כה צעיר בחייו, (על אף הנסיונות הרבים והרצון לילדים פרי חלציו) אימץ שני ילדים נפלאים. העניק להם את אהבתו העצומה כאב ביולוגי ועוד המון, קצרה היריעה מלהכיל. אמש הלך לעולמו. יהי זכרו ברוך

קטי30

New member
../images/Emo16.gifיהי זיכרו ברוך

"יש דברים נסתרים לא נבין לא נדע" (זוהר ארגוב)
כואב ת.נ.צ.ב.ה.
חנוש

henush7

New member
איפה הערס כשצריך לענות על

שאלות קשות? והיכן הם כל שועי הפורום החכמים? אין תשובה? d a n i e l s 5 אמרה "גדול עלי". גדול על כולנו? או נוח לטמון ראש בחול...

סימנים שבאים מלמעלה.....

ככה לימדו אותי אחרי הארוע שלי תמיד אנחנו מקבלים סימנים סימנים קטנים אותות כשאנחנו לא ממש מתיחסים אליהם זה נופל בבום ענק..... כשיש ארוע כל שהוא צריך לעצור רגע לחשוב להמשיך הלאה ב~ז~ה~י~ר~ו~ת ועוד
עבור החבר

asafgery

New member
לא כל כך הבנתי

האם את מדברת על שני אנשים שונים או שבשני המקרים מדובר על אח של אמא שלו? אילו סימנים את מחפשת? יש כאן אולי סימן להוריו - שהם לא אמורים לצאת לנופש ביחד... אבל לא הייתי חותם על זה. יש המון סימנים בחיינו ורובנו בוחרים להתעלם מהם. היום בדרך לעבודה ראיתי תוכי ירוק וצפורי דרור רבים. אלוהים אומר לי שאני אדם חופשי.

G a v ® i e L

New member
סימנים,

אנשים תמיד מחפשים סימליות, משמעות, ואם אין ימציאו, כי החיים אחרת מאוד ריקים וחלולים, וצריך למלא, גם אם זה בשטויות. אז אם את מספיק מבריקה ע"מ להתעמת מול ההסתברות שדבר כזה יקרה, הגישי נא הטיעונים. בכל שבוע יש לפחות אחד שמגריל מיליונים בהסתברות בלתי תיאמן, אבל גם זה קורה !, והסתברות של שני ביטולי טיסה, להערכתי, אפשרית הרבה יותר. אבל הכל מתגמד, סוף דבר הכל נשמע, ואדם יקר נאסף לבית אבותיו, יהי זכרו ברוך.

ערסlight

New member
הנה באתי...

משפחה זה קצת כמו כסף. ככל שיש לך יותר זה מפעיל אותך יותר. נגיד את זה ככה, מי שאין לו משפחה אף אחד לא יחזיר אותו בחזרה מחו"ל. וקצת יותר ברצינות, הבעיה היא ערכית-תרבותית. יהיו כאלו שלא היו מזעיקים את מי שנסע... כאילו שזה עוזר במשהו שהם חזרו. הרוב יחזרו בעיקר בגלל ה"מה יגידו". אם קיים ספק לגבי תגובת זה שנסע [אולי יכעס שלא הודיעו לו], אפשר להודיע אבל גם לומר שהעניינים בשליטה ולהשאיר לשיקול הדעת של בן המשפחה אם לחזור או לא. [צריך גם לכבד את בחירתו] הא, והסימנים... אז בגישה החילונית, החיים הם אקראיים. באקראיות יש כל מיני צרופים. האדם לא נמדד לפי מה שקורה לו אלא איך הוא מגיב למה שקורה. סימנים יש רק אם מחפשים אותם.

למעלה