סימן שהסרט מעולה...

Seaman

New member
סימן שהסרט מעולה...

היא נכנסתי לקולנוע בצהריים, בדיוק כמו שקבענו, בדיוק כמו שאני מפנטזת כבר שנה...הוא ישב שם, בחושך, בספסל האחורי. כמו שחשבתי היינו לבד באולם פרט לשני זוגות פנסיונרים חביבים שישבו בשורות הקדמיות (העיניים כבר לא משהו...). לבשתי את השמלה השחורה הצמודה שלי, בלי תחתונים, אחרי טיפול 10,000 שעשיתי עוד בבית. התיישבתי במרחק של שני כיסאות ממנו, מריחה את ריח האפטרשייב הקליל שלו, מנסה לראות את תווי הפנים...בסופו של דבר, זה מה שהכי מושך... האור הקלוש הבוקע מהמסך הוסיף לאווירה האפלה והסליזית. הוא סובב את פניו אלי, לאט, מחייך חיוך קטן...ועובר לשבת לידי. הוא שולח יד גדולה לכיוון הפנים שלי, מעביר אצבע ארוכה לאורך צווארי, עד לנקודת המפגש עם הכתפיים, לוחש לי באוזן "את רוצה את זה כמו שאני רוצה את זה?". הגוף שלי עונה לבד כאשר אני מרגישה את הרטיבות מתפשטת באיטיות זוחלת במורד ירכיי... הוא למי שכבר מכיר אותי, אתם בטח מכירים את חיבתי לסרטי צהריים ועוד יותר לסקס צהריים. נכנסתי לקולנוע, היה חשוך והאולם היה ריק חוץ משני זוגות פנסיונרים חביבים בשורות הראשונות (אתם כבר בטח יודעים, העיניים לא משהו...), האור כבה והחלו פרומואים. הלב דופק במהירות, פעם ראשונה שאני פוגש מישהי מהפורום. פעם ראשונה שאני בוגד בזוגתי. אבל הסקרנות והטיזינג שנמשך שנה הכריעו...לפחות ננסה. אז היא נכנסה, נראית בדיוק כמו שחשבתי. לבשתי את הג'ינס בלי התחתונים, כמו שאני אוהב, מרגיש את הזיקפה מתעוררת קלות. התיישבה במרחק שני כיסאות ממני, שולחת קדימה רגליים חלקות ושזופות, הממשיכות לישבן עסיסי. "אין חוטיני" חשבתי לעצמי באכזבה... הרחתי את ריח השמפו משיערה ומשום מה גם ריח אחר היה שם...של זיון... ההורמונים מתעתעים כנראה. הסתכלתי אליה, עם חיוך, ועברתי לשבת לידה, יודע מה אני הכי רוצה לעשות...לטעום אותה, להרגיש אותה נרטבת כשלשוני נוגעת בה. עוד לא חושב על מה שאני רוצה לקבל ממנה... הוא (החוקי) היא נכנסה לפני לאולם, אחרי זיון מעולה שהיה לנו בבית, לפני שיצאנו. זה תמיד מדליק אותה...ואותי...יום אביב נעים בחוץ ובקולנוע חשוך וקריר...מתאים לאווירה. ראיתי אותה יושבת בשורה האחרונה במרחק של שני כיסאות ממנו, הרבה לא ראיתי חוץ מזה שהוא ממש גבוה...נראה שהם לא שמו לב לזה שנכנסתי. התיישבתי שלוש שורות לפניהם...אחרי כמה דקות שמעתי לחישות מאחור, כמו שהבטחתי לה, לא הסתכלתי, רק התרכזתי בלהבין מה אני שומע. שמעתי רשרוש של בד...חריקת כסא קולנוע שנסגר...אז התחלתי לשמוע את נשימותיה הופכות עמוקות יותר ויותר, משתדלת להחניק אנחה...אנחה עמומה של קול באס עמוק...נשימותיה החלו להתקצר...אנחה נפלטה... הסתכלתי על הפנסיונרים, נדמה שלא שמו לב... הרחתי את הריח שאני כל כך מכיר ואוהב..של אשתי רטובה וגומרת...הפעם אחד הזקנים כבר הביט אחורה... היא (שוב) זאת היתה אורגזמה מטורפת..כל כך רציתי שזה יקרה כבר...בדיוק כמו שחשבתי. אני לא יכולה להשאיר אותו בטירוף ככה. אני רואה את העורף של בעלי שלוש שורות לפני ויודעת שהוא שומע הכל. הוא בטח שומע עכשיו את צליל המושב שלו נפתח ושלי מתקפל... הוא בטח שומע את כפתורי הג'ינס נפרמים ואת הנשימות העמוקות שלו מעורבים בקולות רטובים המגיעים מפי...אני רטובה שוב וכבר מתחילה לפנטז על הרגע שנגיע למכונית שלנו ומה שאני אעשה לו עכשיו... הוא (שוב) יותר מזה לא רציתי...אין כמו סרט צהריים משובח...

למעלה