סימן מקדים לכאבים

נעמי 17

New member
סימן מקדים לכאבים

גיליתי: התקף עייפות בבת אחת. עצבנות פתאומית, וחוסר סבלנות. כמה שעות אחר כך- התקף כאבים. כבר כמה פעמים שאני שמה לב, לדוגמא אתמול בחצות הופיעו הסימנים. בחמש וחצי בבוקר קמתי עם כאבים . לקחתי כדור וחזרתי לישון. וזו לא הפעם הראשונה שזה הסדר. גם לכן יש סימנים מוקדמים?

ר ו מ י ה

New member
אצלי

כאב עמום המקרין לירך שמאל. ייתכן ויש עוד סימנים שלא שמתי לב אליהם עד כה.

lee E

New member
בהחלט

כמוני כמוך.עייפות לא מוסברת שלא עוברת לאחר שינה. בד"כ יום אחרי זה מגיע.

נעמי 17

New member
תמיד חשבתי הפוך

1. שייעפות גורמת לכאבים 2. או שמרוב כאבים הגוף עייף עייף. כנראה, שזה בא ממקום אחר

גם אצלי עייפות ..עייפות ואז כאב

תרגישי טוב

קוק28

New member
האם אצלך זה קשור למחזור?

הי שימי לב לשעה, אני מתה מכאבים אבל בבטן העליונה וכן גם אני הייתי עצבנית, התנפחה לי הבטן, ואח"כ התחילו הכאבים, כמובן שאקמול לאעוזר אבל אין סיכוי שאני אקח ארטופן או נקסין בשעה כזאת על קיבה ריקה, אגב אצלי יש גם אבן בכיס המרה כך שאומרים לי שהכאבים זה מזה, לי נראה שיש לזה קרש לאנדו שנמצא בשחלה, וחוץ מזה אצלי כנראה זה סימן לזה שאני בטחשוב צריכה לקבל, לעזאזאל, אני רוצה תינוק טוב הילדה שלי משתעלת אני אגש אליה תחזרי אלי עם בא לך למסר אישי לילה טוב

נעמי 17

New member
לא קשור

אני בדיכויי מלא- גלולות ברצף ללא מחזור. ותרגישי טוב! רוב הסיכויים שהאנדו נמצא גם בחלל האגן ולא רק בשחלה....

אצלי

תמיד יש כאב ראש, לפעמים גם כאב גב תחתון או כאב בירך שמאל, ולמחרת מתחילים הכאבים האמיתיים.

TRANCILITE

New member
../images/Emo13.gifהפתעות

הי, עכשיו בזכותכן, אני מתחילה להבין מדוע יש ימים שאני ניראת כמו זומבי ורוצה רק מיטה ולמה יש לי כאבים במיפשעה שמקרינים לרגל ולמה בערבים יש לי בטן תפוחה של חודש תשיעי . מעצבן אותי נורא שכל מה שהיה לרופא לומר כל הזמן שזה בגלל הניתוח שהיה כבר לפני כ-4 חודשים . יש לצייו שהרבה מהתופעות חדשות לי ולא היו לפני הניתוח מה שגורם לי לחשוב שאולי הציסטה שהתפקעה במהלכו גרמה לפישוט של האנדו,(במכתב השחרור היה כתוב שכל חלל הבטן שניבדק היה תקין)-אגב כששאלתי לגבי חשד כזה עוד בשיחרור ביטלו את דברי -אבל היום אני כבר לא סומכת על אף מילה שהרופאים אומרים לי . שמחה שמצאתי אתכן. trancilite

קוק28

New member
אז את לא ממליצה על ניתוח

אני מתחרפנת לא יודעת מה לעשות, יש ציסטה, אנדומטריומה, יש 2 אבנים בכיס מרה שעושות לי כאבים שחבל. אז אני אצטרך לעשות ניתוח להוצאת הכיס מרה את יודעת אם אפשר לעשות את זה באותו ניתוח? HELP ME

גל 4

New member
הסימנים המוכרים ההם...

עייפות, נ פ י ח ו ת, כאבים דווקא בבטן עליונה צד ימין (תמיד) מוזר אבל ככה זה, כאבי ראש. אציל הכאבים תמיד היו (ועדיין) דווקא סביבות הביוץ ולא המחזור. כל אחת וחבילתה.

אליסהב

New member
הסימנים שלי

עייפות (!!!!), נפיחות נוראית של הבטן שלא קשורה למה/כמה שאכלתי ולפעמים גם התקף מיגרנה. זה קורה בביוץ ובצורה יותר תוקפנית - בתקופת המחזור

למעלה