סימלציות של לחמן

1haim1

New member
סימלציות של לחמן

קיבלתי 5 מבחני סיכום של לחמן ואני רוצה לדעת מה הרמה שלהם? התחלתי לא מזמן לפתור את מבחן סיכון 4 אנגלית ועברית שלי סבבה בערך 25\27 ו 28\30 רק המתמטיקה שהיא לא הצד החזק שלי אני מצליח פחות ממה שאני מצליח במבחנים של קידום בערך כ 16\25 שבקידום יש לי 20\25 יש לי פסיכומטרי יום חמישי הבא? האם שווה להתאמץ ולשבת עליהם?

SHTRUDIDI

New member
לחמן-מבחן 4

כבוגרת קורס לחמן למועד דצמבר האחרון,מבחן 4,כך אמר המדריך הוא המבחן הקשה ביותר בין כל ה-5.אני אישית קיבלתי בכולם את אותו טווח ציונים ובפסיכו הופתעתי אם לומר את האמת,הציון לא היה באותו טווח אלא פחות. הציונים שלך בכל אופן,נראים לי בסדר(כמובן שהשאלה היא מה הציון אליו אתה מנסה להגיע) ואם יש לך זמן אולי שווה לשבת על סימולציה 4 לראות אם הטעויות סתם טיפשיות או שממש לא מובנות ולעשות עוד אחד מהמבחנים סתם בשביל אימון,אם אתה רואה שאתה מקבל פחות מקידום אז עזוב ואל תבאס את עצמך.מה שחשוב זה הציון במבחן האמיתי שיכול לצאת הרבה יותר גבוה בסוף.

1haim1

New member
תודה

השאלות לא שהם לא מובנות פשוט שמתי לב שאני לא עובד נכון ואני צריך לחלק לי את הפרק תרשים ראשון,6-7 שאלות ראשונות,השואה כמותית ואז את השאר

1haim1

New member
השוואה

בקידום היה לי במתמטיקה בערך כ20-19 תשובות נכונות בפרק ובלחמן היו לי 17 באנגלית בקידום 25\27 בלחמן 23\27 בעברית בקידום היהי לי 28\30 ,30\30 בלחמן היה לי 25 משלושים

למעלה