סימילאק

שלי125

New member
סימילאק

1. בני בן השבוע אוכל סימילאק. ישנן ארוחות בהן הוא מתחיל לאכול מעט, נרדם ומתעורר שוב לאכול כך שהארוחה נמשכת כשעה-שעה וחצי. האם ניתן לתת את אותו בקבוק או להכין מחדש? האם נגרם נזק אם המשכתי את אותו בקבוק עד היום? 2. האם יש להרתיח מים מינרלים או מים מהברז לתמ"ל? אני עד כה הרתחתי מים מהברז...

xxss1

New member
סימילאק

היי לא משנה איזה מים חובה להרתיח. את יכןלה להשאיר את הבקבוק עד שעה מחוץ למקרר.אין בעיה. אני הייתי גם מכניסה למקרר ומחממת שוב למנה הבאה. הבן הגדול שלי לא היה אכלן גדול וכן הייתי שומרת את מה שנשאר במקרר ואח"כ מחממת. לפי כל ההוראות שימוש אסור. אבל...

שלי125

New member
הרתחת המים

האם אתן מרתיחות את המים בקומקום או על הגז? אני קצת מפחדת מהאבנית שבקומקום

תרתיחי על הגז. בקומקום- הוא נכבה

כשהמים מתחילים לרתוח כך שזה לא נחשב הרתחה. צריך לתת למים להיות בנקודת הרתיחה 2 דקות.

d i v e l

New member
לא להרתיח מים מינרליים

לגבי המים והאבנית, הייתי מציעה לך לסנן את המים המורתחים בעזרת חיתול טטרא. פתרון אחר הוא לשים ישירות מים מינרליים (אסור להרתיח אותם).

חובה להרתיח מים מינרליים!!!!!!!

עפ"י משרד הבריאות חובה להרתיח את כל סוגי המים (מי ברז,מינרלים,תמי 4 וכו').

יש דעות שונות...

לפי מה שאני יודעת, עדיף מי ברז מורתחים ומסוננים, אפשר קודם לסנן בבריטה ואז להרטיח, בשום אופן לא מים מינרלים עד גיל שנה (עד כמה שאני הבנתי זה בגלל שאין בהם פלואוריד שחשוב לתינוק). לגבי השמירה, על האריזה רשום שבשום אופן אסור לשמור אבל.... אני תמיד שמרתי במקרר והמשכתי אם אותה מנה מאותה סיבה כמוך.

למה למה בשום פנים ...

מים מינרלים. אצלנו רק מינרלים תמיד ובטח לפני גיל שנה. פלואוריד בכלל לא חשוב לאף אחד ובטח לא בבליעה. יש הרבה סיפורים סביב הפלואוריד שמוסיפים למים ממה הוא עשוי ולמה הוא עלול לגרום, וכמה הוא באמת יעיל אבלנעזוב את ההפחדות. אפשר גם מים מינרלים עד גיל שנה צריך להרתיח וזהו. לגבי הסימילאק אני שמעתי שיכולים להווצר חיידקים בתמ"ל שיכולים להיות בעיתיים . למה לקחת סיכון. אני הייתי זורקת. אם יהיה לי כוח אני אעשה חיפוש לכתבה בעניין של התמ"ל

למעלה