סימילאק Special Care

yehiamm

New member
סימילאק Special Care

שלום לכולכם. אנחנו (הורים של רועי ורועי) חדשים בעסק. רועי נולד פג בשבוע 28 (מקרה "קל"- 1.300 ק"ג), והשתחרר בשבוע שעבר מביה"ח (תודה, תודה). הפגייה המליצה לנו על NeoSure בנוסף לארוחות חלב אם, אבל נראה לנו שקצת קשה לו עם זה מבחינת הגאזים (בעייה ידועה). אי לכך, קיבלנו מרשם מביה"ח לקנות Similac SpecialCare. האם מישהו יודע איפה (באיזור השרון או ת"א) אפשר להשיג את זה? בכלל-פארם בקניון ערים אמרו שהיה להם פעם, אבל לאור חוסר ביקוש הם החזירו את זה ליבואן. בתודה מראש, רועי וההורים.

נסו בבית מרקחת

אנחנו קיבלנו עם השחרור מרשם לתחילף חלב בשם: אינפאלק. מצאנו את זה בבית המרקחת גם של קופ"ח וגם של הניו-פארם. אתם יכולים גם לבקש מהחנות / בית מרקחת שיזמינו את זה עבורכם (מקסימום תידרשו לשלם עבור זה מראש). המון
לשחרור של רועי. המשך גידול קל ומהנה

גם אנחנו השתמשנו באינפאלק

בפגיה של ליס (איכילוב) השתמשו בסימילאק SPECIAL CARE ויודעים שם איפה ניתן להשיג את זה (ככה זה היה לפחות לפני 3 וחצי שנים). אני מציעה לך להתקשר לשם, הם ישמחו לומר לך איפה משיגים זאת.

כמעט בטוחה שראיתי בסופרפארם

באיזור שלי. אני אגיע לשם היום אחה"צ, אבדוק ואעדכן בערב. NeoSure אכן יציקת בטון (ולא מריח מי יודע מה). וכמובן המון מזל-טוב לשחרור לחיים האזרחיים, צדק מי שאמר שאין כמו בבית! תיהנו מהאפרוח...

תחליף

תתקשרי לסימילאק יש להם טלפון של שרות לקוחות אם אני לא טועה הם שייכים לפרומדיקו תסתכלי אם לא קיבלת גלויה (בסל המתנות ליולדת המשתחררת) אני התקשרתי אליהם בזמנו והם שלחו אלי גלויה לקבל NEOSURE (שהיה "כבד מידי" בפעם היחידיה שנתתי לו חוץ מחלב אם) בהצלחה

קדום כל מזל טוב לשיחרור../images/Emo65.gif

אנחנו אכלנו אינפמיל עד משקל שלושה קילו ואחר כך עברנו לסימלאק נאושור עד גיל שנה קנינו את האניפמיל בסופר פארם אני מציאה להתקשר לכמה מקומות כדי לא ללכת סתם.

בת11

New member
סימילק מיוחד לפגים

רוכשים בפרומדיקו אצל היבואן בקרית אריה פתח תקווה קרוב מאד לקניון מאחור.בדיוק מול בלינסון

yehiamm

New member
תודה לכולכם על היעוץ

ובמיוחד למי שכיוון אותנו לפרומדיקו בפ"ת. ננסה את זה ביום שישי. בינתיים רועי מסתגל לNeoSure (אני מוסיף טיפ-טיפה יותר מים ממה שצריך ואז זה פחות "בטון") סופ"ש נעים לכולם. אבא של רועי.

קרנושה

New member
ילדיי אכלו....

נאושור עד גיל שנה (מדוייק) והייתי מרוצה מאוווווווד. הוא התעכל טוב והם לא סבלו (יחסית) מגזים. היום הם אוכלים סימילאק רגיל....(בני שנה ו8). עיצה: תזמינו מפרומדיקו בכמות שתספיק ליותר משבוע...זה משתלם...(מנסיון) מזל טוב לשחרור... מאחלת לכם ימים קלים.

גם אנחנו היינו על נאו שור

ומצטרפת להמלצה . לא הרגשתי שזה גרם לבעיות מיוחדות . עמרי סבל " מגזים כמו כולם . וזה חלף לבד ... עד גיל שנה וחודשיים נאו שור היה מעולה . בדיקות הדם שלו . וההמגלובין היו מעולות והעליה במשקל טובה .

למעלה