סימו לב!

סימו לב!

נכון בחלום של נועה בוקי זה שגרם לרינגו ליפול אני לא זוכרת בדיוק איך (ספוילר) אז בצצה יראו שרינגו ובוקי הולכים מכות אבל לא יראו מה בדיוק קרה בסוף.... יכול להיות שזה קשור...

../images/Emo207.gifאני מצטערת מראש על תוכן ההודעה!../images/Emo38.gif

אני רוצה להגיד שאני ממש ממש ממש ממש ממש אוהבת את ארתור פרי! אני ממש רוצה לצאת איתו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני רוצה לז**ן אותו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 ואם יוצרי הסידרה יעשו אותו הומו אני חותכת להם את הבול**ל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ארתור תעשה לי ילדדדדדדדדדדדדדדדדדר#E$^&*IYUIUOPIP)(_)*(&^*$%^$#!$@$%^%$&%$&^&*&^)%^)%&$W%3 אני גרופית!! ואני לא מתביישת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! רינגו!!!! תעשה לי שבט!!!!!!!!!! גדוד!!!!!! משהוווווווווווווו!!! רינגו תעשה לי שוקו וניל!! אני כלכך רוצה לשחק לצידו!! להיות בדני הוליווד או משהו!! למה אנחנו לא באותו גיל?! V V V V V V V V V V V סליחה זה השעות ><"

Nizan 16

New member
../images/Emo115.gif../images/Emo2.gif../images/Emo12.gif../images/Emo2.gif../images/Emo12.gif../images/Emo2.gif../images/Emo12.gif../images/Emo2.gif../images/Emo12.gif../images/Emo2.gif../images/Emo12.gif../images/Emo2.gif../images/Emo12.gif

למעלה