אבל זה חרא לא??
מ מכופף ונועץ New member 10/2/13 #41 צירוף מקרים מוזר סוזי. מתי לאחרונה פרסמת כאן תמונת ציפורניים ככה. אני זוכר שיש לך כף יד שלא מביישת את הבק-הנד של האחיות וויליאמס.
צירוף מקרים מוזר סוזי. מתי לאחרונה פרסמת כאן תמונת ציפורניים ככה. אני זוכר שיש לך כף יד שלא מביישת את הבק-הנד של האחיות וויליאמס.
ק קייזר סוזי New member 10/2/13 #44 קראו לי אתמול בכף היד.. לא משהו מושקע.. רק חמש דקות. אבל היה מעניין.
מ מכופף ונועץ New member 10/2/13 #45 נו אז לזר את נותנת ... הוא בטח גם נגע, נכון? הסוטה הזה ... ואנחנו מה? זה לא שיוויוני בעליל. אני מכיר אותך פי עשר ממנו. אני יכול לקרוא לך בפיקסלים שמתחת לחצאית מיני.
נו אז לזר את נותנת ... הוא בטח גם נגע, נכון? הסוטה הזה ... ואנחנו מה? זה לא שיוויוני בעליל. אני מכיר אותך פי עשר ממנו. אני יכול לקרוא לך בפיקסלים שמתחת לחצאית מיני.
ק קייזר סוזי New member 10/2/13 #46 בקור הזה אין שום פיקסלים בשום חצאית. וזו הייתה בחורה.. מיששה לי את היד, ציינה שהיא מאוד רכה ושזה מעיד על הילדה שבי שעדיין חיה ובועטת. אז אל תתעסק יא פדופיל!
בקור הזה אין שום פיקסלים בשום חצאית. וזו הייתה בחורה.. מיששה לי את היד, ציינה שהיא מאוד רכה ושזה מעיד על הילדה שבי שעדיין חיה ובועטת. אז אל תתעסק יא פדופיל!
מ מכופף ונועץ New member 10/2/13 #47 איזו מתוקה את. אמיתי. אבל שמעי רגע, בקשר לחיפה. זה לא מסתדר. אנחנו ניסע למקום אחר. רק אני ואת.
S seymore butts New member 10/2/13 #52 איזה פראייר מי שלא עשה אצלי מנוי לחוקנים עד יום שישי האחרון. בעקבות הפרסום הזה החלה התנפלות היסטרית, המחיר קפץ בהתאם וכרגע אין תורים עד הקיץ.
איזה פראייר מי שלא עשה אצלי מנוי לחוקנים עד יום שישי האחרון. בעקבות הפרסום הזה החלה התנפלות היסטרית, המחיר קפץ בהתאם וכרגע אין תורים עד הקיץ.