סימון תכנים חריגים.

bugbuster

New member
סימון תכנים חריגים.

לאור נסיונות בעבר עם חומרים "חריגים," אהמממ.. (בהמעטה,) הייתי מבקש לצרף סימון בכותרת. הסימון יהיה משולש. טריפל. ויוקצו לו שלושה אייקונים:
לדוגמא, הודעה תיפתח בכותרת:
טומי כלבי הנאמן. או:
משפחה שכזאת. או:
הכושי ושילגיה המתוקה. מטרת האייקונים לסמן למי שהודעה זו יתכן תהייה מהסוג הלא מקובל. (הסטוי בשפה פשוטה.)
מבקש מאוד שיהפוך לנוהג. אשמח להערות והארות והצעות אחרות. הודעה זו "תינעץ" כלומר תישאר בראש העמוד שלושה ימים.

redron

New member
דרך נוספת היא..

פשוט להימנע מהודעות מבחילות שכאלו, אם יש פה מישהו שכלב מזיין אישה מגרה אותו, אולי כדאי להפנות אותו לטיפול תרופתי, אך כמובן שיהיה קשה לדרוש זאת מהגולשים כל עוד המנהל בכבודו ובעצמו מעודד בשקיקה ובתשוקה תופעות אלו, פנטזיות הן דבר נפלא, אך יש דברים שחייבים להיות מחוץ לתחום, מין עם חיות,קטינים,סנאפ, כל אלו הן סטיות חמורות שאין להן מקום בשום מקום וגם פה לא!!

x333

New member
לרון האדום....

מאמי... לא מבינה את התגובה שלך... אני לא חושבת ששום פנטזיה היא מחוץ לתחום. כל עוד העניין בגדר פנטזיה הכל מותר וגם רצוי.. נכון ישנם כאלו שמספרים את הפנטזיות שלהם . אבל זה ממש לא אומר שהם מבצעים אותם. יש הבדל גדול בין לספר על הפנטזיה ובין לבצע. הבדל ענק!!!!! אלו שמבצעים את הסטיות הפרועות אותם צריכים לגנות ולהוקיע. וכולי תקווה שכן ימשיכו לפרסם גם פנטזיות פרועות וחזקות....

חשבתי שמחשבות חשוכות כאלו

כבר לא קיימות. כמו שאמרה לפניי, מותר לפנטז על כל דבר. בקשר לענייןם עצמו - אפשר לסמן בכל אייקון משולש - למשל

bugbuster

New member
אני מצרף מסר שנשלח לרדרון.

"שקיקה" "ותשוקה" הם מושגים מאוד סובייקטיבים. כמה אני כמנהל "שוקק?" קילוגרם? כי הרי בסטיה שכזו גם מילגרם לשיטתך הוא מילגרם אחד יותר מידי. ולא זו הייתה כוונת המסר אליך. יהיו רמת וכמות ואופן ההשתוקות שלי אשר יהיו, הנקודה היא שאין מחסומים לפנטזיות. אין משטרת מחשבות. מי שמגורה מריגוש מסויים, כל עוד בפנטזייה בלבד, או כל עוד שעם בגיר ובהסכמה, למשל, מישגל זיאופילי, או בעברית כלב מזיין אישה, אין בזה כל רע. מה החשש שלך? הקלישאה הידועה שזה מתחיל מהודעה כזו ולאן זה יגיע? אתה מודע לעד כמה אתה מודה בחולשתך אתה? כי הרי אין קל מלסתור אמירה שכזו ולהפריכה כליל. אם, אם זו אכן הטגרה, (מטריגר,) ודחיפה וכוליי, ועכשיו אחרי שישנה הודעה, וכן גם תמונה, אנשים יתחילו... יקבלו הכשר... ימשיכו... לא ישתלטו... וכהנה וכהנה. זו הכוונה? ולפני ההודעה הזו? מדוע אינם כך כשלאן שלא תפנה ישנם חומרים כאלה? ברוויה ובשפע? בלחיצת מקש אנטר? והאמת, עוד לפני ימי הרשת. וזה לא קורה. והיי לכך, זהו אולי חשש שלך? שלך באופן מאוד סובייקטיבי? לפנטז על חברה של אישתי זה בסדר? הרי ישנן חברות שעשיה כזו דינה מיתה, לפחות לחברה היה והיא נשואה. ואם כל אחד יפנטז על נשואות.. לאן נגיע... וכוליי וכוליי. יש כשל לוגי בדברי עד כה? הרי אין סוף לדברים. הקביעה יש דברים שאין להם מקום, קטינים אני מסכים. סנאפפ אני יותר ממסכים. ואני לא מכליל.
--האמירה הסופית הושמטה, אין לה נגיעה לתוכן הרלונטי. -- המסר פורסם גם בהסכמתו של רדרון. אני מודה לו על כך.

aluf

New member
דרך אגב אני מחפש

זמן רב אתרים של גברים מזינים חיות אם מישהו יכול לתת כתובת אשמח מאוד

Master Gi

New member
קראתי משהוא אשר מדליק

לי מנורה אדומה זועמת !! אני לא מבין אותו אולי הגולשים הקבועים כאן יוכלו לעזור לי בזאת . רדרון המחשבות שלך שיכות לך , הדעות הם גם ,זכותך לראות פורום נקי מגסויות ואו זוהמה כדבריך . זה השקפותיך זה נוהל חייך , אבל מה שאני לא מבין מדוע אתה רוצה לכפות זאת עלי ועל שאר אנשי הפורום שבאים לכאן במיוחד עבור זה ?עבור החוויות הלא שיגרתיות האלו ?? מי שמך לשופט ? אם דולפין רוצה לחוות מין לסבי ולפנטז על זה לדעתי וגם לדעתה זה לא חולני ,או שאני אוהב יחסיים עם כולם ? זה בריא מאוד גם להגשים זאת . לידיעתך רדרון יש עיירות בארה"ב בהן הספרים הקלאברי פין מוחרמים ואו אפילו אוסרים לקרא את שיר השירים מהתנ"ך אז איך אמרו במחזה "בית התה של ירח אוגוסט " פורנוגרפיה היא עניין של גאוגרפיה . כלומר מה שטאבו בחברה המערבית יכול להיות סביר ונהיר בחברה אחרת . אז אם קשה לך לצפות בתמונות אלו צא מפורום זה , לך למקום בו יותר קל יהייה לך , התכנים יהיו יותר רכים אבל כל זמן שלא אתה הוא מנהל הפורום אל תעשה צנזורה ולא ירקדו סביב החליל שלך .לדעתי אין כל טעם לסמן הודעות כי אין שום צורך לערוך צנזורה , או לחילופין לעשות זאת כפורום סגור בו יכנסו מי שרוצים להיות בו ומנהל הפורום יאשר אותם .

מהו "חריג"

מה זה "חריג"? האם אני צריכה להחליט שזה חריג? כדי שאבין יותר טוב, מה שכתבתי לגבי מין אנלי זה נחשב "חריג"?

redron

New member
אנשים יקרים..

אני ממש לא בעניין של משטרת מחשבות חשוכה, אבל אם מותר ורצוי לפנטז על הכל אז למה שלא נפנטז למשל על אונס של תינוקות, או על רצח,או השד יודע מה.. טוב אז ברור לי שכולם נגד מין עם קטינים או נגד רצח, ואני לא בעניין של להיות דמגוג, מין עם חיות הוא סוג של התעללות, חריגה חזקה מדי מהנורמה ונגד חוקי הטבע בכבודו ובעצמו, קל מאוד להיתמם דולפין11, אבל חייבים להיות גבולות, אתה רוצה לפנטז על אמא,שיבושם לך, לא אני אגיד לך מה טוב ומה לא, מגרה אותך להיות נאנסת, בכיף..תהני.. אבל תעזבי את הגולדן רטריוור שלי בשקט!!

צא מזה

חבל שהראש שלך לא פתוח, צא מהכבלים החברתיים ה"מקובלים", תראה שתוכל להמריא יצא לי להיות במועדון סאדו, בפעם הראשונה נגעלתי אבל נפתחתי לזה והיום אני מפנטזת על קשירות ושוט ועוד ... כולו - פנטזיות ידידי!

redron

New member
ולמה את חושבת שהראש שלי לא פתוח?

יש הבדל בין סאדו מאזו לזיון עם סוס!!

bugbuster

New member
../images/Emo180.gif אנאלי איננו חריג.

חירבונים והשתנות לעומת זאת, לא אעביר.
קטינים, סנאפ, אלימות לישמה, לא תותר ותמחק לאלתר.
מה הייתי מגדיור חריג:
גילוי עריות.
זיאופיליה (סקס עם בעלי חיים.)
פנטזיות אונס. (פנטזיה בלבד. כשברור שפנטזיה!)
שליטה כוחנית קיצונית.
תאורי דם ואלימות (דוגמת סיפור שלי מלכה ערווה דם )
אנא הצעות נוספות. ורק חייב לציין, זהו איננו מישאל. את התכנים הסופיים יקבעו המנהלים עם כל הענווה. מעבר לנאמר, כתיבה שלא תראה הולמת ואפילו לכאורה עומדת בקריטוריונים תימחק. אין בדברים מישום התחייבות להגדרות הללו. מבחן ההגיון יעמוד לו לכל גולש וגולש. גלישה מפונטזת, מגרה, חמה ומייחמת לכולם

bugbuster

New member
זותו'מרת שהם אינם לרוחי.

זהו לא הכיוון שהייתי רוצה לראות את הפורום הולך אליו.

x333

New member
רון....

אם למשיהי עושה את זה לפנטז על זיון עם סוס... יפה לה!!!! אני זוכרת את עצמי כנערה צעירה איך כולם התלהבו מציצולינה..... כן כן..ההיא.... איך כולם דיברו עליה וניסו להשיג סרטים ותמונות שלה... ולא רק בגלל הגוף שלה .. אלא מה שהיא עשתה עם החיות.... ואני מדברת על משהו שקרה לפני שנים. שעדיין לא היתה הפתיחות והנגישות לדבים כמו היום עם האניטארנט....

קראתי את תגובותיך ואני מאוד מסכימה

איתך. יש משהו משחרר בכתיבת פנטזיות אבל מצד שני יש משהו מאוד מסוכן בכתיבתן. עצם הכתיבה היא המשגה של תכנים שאם אנחנו קוראים אותם שוב ושוב אנחנו בעצם מייצרים המשגה לתת המודע שלנו שעובד שעות נוספות וטוחן את הדבר ואולי ברגעים מסוימים עומל על דרכים להוציא את הפנטזיה לפועל. גם לאנשים חזקים יש לפעמים תנודות בגבולות שלהם. וזה אפילו לפעמים מעורר חרדה לקרוא תכנים בלי תגובות. איזה מזל שיש אנשים כמוך שמגיבים כך ועוזרים לאנשים כמוני להעיר את הסמן הימני שלהם.

למעלה