סימון הודעות חדשות

עמית_

New member
סימון הודעות חדשות

לדעתי, פרק הזמן שבו מסומנות הודעות כחדשות קצר מדי. צריך להגדילו מ-12 שעות ל-24 שעות (אם לא יותר). דוגמא לבעיה בשיטה הנוכחית: מישהו כותב הודעה ב-1 בלילה. חלק מהגולשים סיימו את הגלישה לאותו יום לפני 1 בלילה. אם הם יגלשו למחרת רק אחרי שעה 1 בצהריים, הם לא יראו את סימן השמש.

עמית_

New member
אפשרות נוספת

לא להתחשב באלמנט הזמן בכלל. כל הודעה חדשה שלא נצפתה תסומן כחדשה (שמש), בדף הנוכחי שאליו הגיע הפורום.

ההצעה השניה עדיפה יותר

שהודעה תסומן כחדשה כל עוד לא קראו אותה, בלי להתחשב בכמה זמן עבר מאז שנשלחה. כי אם תאריכו עוד את זמן הסימון של הודעה חדשה זה יקשה על אלו שנכנסים לעיתים תכופות לפורום והשמשות חוזרות ומופיעות גם לאחר שההודעות נקראו, ואם תקצרו את זמן הסימון, אלו שנכנסים רק אחת לכמה זמן לא יידעו אילו הודעות חדשות ואילו לא.

עמית_

New member
לא הבנת

תוכל להבדיל בין ההודעות החדשות לישנות, בדיוק באותה מידה שאתה מבדיל כיום. הודעות חדשות שלא צפית בהן יסומנו עם השמש. הודעות חדשות שצפית בהן יסומנו ב"ןי". ההבדל: במצב הנוכחי - כל עוד לא צפית בהודעה סימן השמש ישאר, בתנאי שלא עברו 12 שעות מהזמן הנוכחי שבו אתה צופה בדף. במצב שאני מציע - כל עוד לא צפית בהודעה סימן השמש ישאר, בתנאי שלא עברו 24 שעות מהזמן הנוכחי שבו אתה צופה בדף. בקיצור, יש פה רק שיפור!

עמית_

New member
אני אמרתי לבטל?!

אז למה אתה עונים לי כאילו שזה מה שאמרתי - "להערכתנו סימון הודעות חדשות מסייע לגלישה בפורומים".

למעלה