סימולציות 23,24

demultiplexer

New member
סימולציות 23,24

אוףףףףףףף הקידום האלו הורגים אותי. אין לי מושג כמה משקפות הסימולציות האלה ביחס לבחינה וביחס לסימולציות אחרות של קידום. הגרפים שלהם הזויים ולפי מה שאתם אומרים הכמותי בכלל והאסטרטגיה שלי כוללת ויתור על כל הגרף אבל אני מניח שלא זו הרמה בבחינה ואולי בבחינה תהיה טעות לוותר עליהם ? אני עומד על 70 אחוז כמותי 85 מילולי 90 אנגלית איך זה ישתקף בבחינה ? וכמה נראה לכם ניתן לשפר כמותי בעשרה ימים שנותרו ?

1234191

New member
ציונים מעולים!!!

ואם יורשה לי להוסיף! אתה בכיין!! חחח תראה, באוקטובר הוצאתי בכמותי של 24 79%, ופסיכומטרי שעשיתי שבוע ומשו אחרי הוצאתי 147 בכמותי. אז אתה בהחלט יכול להיות רגוע כי הכמותי קל בהיסטירה לעומת קידום, לא עולה על 16H!! ובשום אופן אל תוותר על הגרפים!

r0asso

New member
מה הגרפים של קידום קשים?

כי זה מה שמוריד לי את הממוצע?

a n a t 1 2 3 4

New member
ממישהי שלמדה בקידום

תראה .. זה ידוע שהסימולציות של קידום הן קשות אבל אני לא מבינה למה אתה מתלונן???? יש לך ציונים טובים ... האנגלית בסימולציות של קידום היא מאוד קשה , הרבה יותר קשה מהרמ של האנגלית בבחינה עצמה ואתה הצלחת להשיג 90 באנגלית. לגבי הכמותי - גם הכמותי מאוד קשה בסימולציות של קידום .. אולי לא קשה אבל יש תרגילים שאתה לא יכול לפתור אותם בהגבלת הזמן ואני בטוחה שניחשת כמה דברים בכמותי בסימולציות וגם מזה אין מה להילחץ- שוב הרמה של קידום ממש לא משקפת את הרמה של המבחן האמיתי. אני ממליצ לך להתמקד יותר בסימולציות של המרכז הארצי או בסימולציות של מכונים אחרים אבל בטח ובטח שלא קידום. לגבי המילולי, אני דווקא הרגשתי במועד דצמבר האחרון שקידום לא כל כך התרחקו מהדבר האמיתי. בקיצור- אל תדאג.... אני יכולה להגיד על עצמי שאני עושה פעם שניה וקורעת את עצמי ועדיין לא מגיעה לכאלה הישגים אז יישר כוח.

demultiplexer

New member
לא לא לא

לא הבנתם כנראה. זו פעם שנייה שלי, כשבפעם הראשונה קיבלתי 666 (146 אנגלית) (המרכז הארצי זה השטן). הבגרויות שלי לא טובות בכלל ואני מנסה להתקבל לחוג מאוד ספציפי בעברית (ביולוגיה חישובית) כך שגם ציון שנחשב מאוד גבוה עלול לא להספיק. אני לא עובד כבר שלושה חודשים ואני בכל מקרה נרשם השנה ללימודים כך שזו ההזדמנות האחרונה שלי, עכשיו או לעולם לא. אני צריך עם הבגרויות שלי בסביבות 730 רק כדי שהבקשה שלי תידון, לא לדבר על חתכי קבלה ומקומות בחוג (פחות מ30). כמותי עושה לי המון צרות, גם בקורס הקודם, גם בסימולציות של קידום וכן, גם באוגדן. ב16H שעשיתי לפני שבועיים (כן אני יודע) פתרתי בפרק אחד 18! נכונות בלבד ובפרק השני 22 כשסה"כ קיבלתי מקסימום 702 וזה כשהאוגדן קל יותר בהכל, בלי לקחת בחשבון שגם מילולי לפי מה שאומרים השתנה לבלי הכר. אני בכלל לא מהסוג שמתבכיינים אני פשוט מאוד מוטרד שאני לא הולך להשיג שוב את הציון שאני צריך שוב בגלל הכמותי. מבחינתי, אם אני לא משיג את הציון שאני צריך אז השלושה חודשים האחרונים היו בזבוז כי לעדיפות שנייה יכולתי להתקבל גם עם 666. אין לי שום דרך להעריך כמה אקבל ואיזו אסטרטגיה לבחור בגלל הפרקים הכמותיים האלה. בשבת אני יעשה את 15 מהאוגדן ונראה מה יהיה. דבר נוסף, קיויתי שאת ההשקעה של חודשי עבודה ותשלום לקורסים אני אחזיר עם איזו מלגה על סמך נתוני קבלה כך שכל נקודה משחקת תפקיד.

demultiplexer

New member
איפה אפשר לרכוש סימולציות

של מכונים אחרים ? אבל משהו שאני יכול לגשת עכשיו ולקנות באופן מסודר.

למעלה