סימולציות של HIGH Q

TRIPLEfnH

New member
סימולציות של HIGH Q

יש מישהו שהתנסה כאן עם הסימולציות של HIGH Q ? אני מדבר על הסימולציות שלהם בספר מהדורת 2003 עשיתי הרגע את המבחן הראשון מתוך ה 4 והוא קשה בטירוף...

TRIPLEfnH

New member
אני מבין ש...

אני היחיד שהתבאס עם הספר המעפן של HIGH Q EH ?

noa135

New member
אני בהיי קיו!!! אתה מדבר על הספר הצ

הוב הגדול? המחני סיכום האלו??

TRIPLEfnH

New member
כן

הספר הגדול הצהוב. עשיתי מבחן סיכום ראשון וקיבלתי משהו כמו 670. זה היה מבחן קשה בטירוף !!! היו שם הרבה מילים בעברית שלא מופיעות במילון (של קידום כי בספר של HIGH Q לא טרחו לשים מילון), הכמותי היה עוד סביר יחסית אבל גם קשה משמעותית מהפסיכומטרי והאנגלית... טעיתי שמה איזה 4 טעויות לפרק שזה בערך 3-4 יותר מבדרך כלל. אני גם לא מסכים עם חלק מהתשובות שלהם באנגלית, והקטע הוא שדוקא בתרגילים שאני לא מסכים איתם באנגלית הם לא טורחים לשים הסבר לפתרון אז כנראה שאני צודק...

1234aaa

New member
תגיד,

כמה הוצאת באוקטובר? וכמה אתה צריך? אם אני לא טועה זה כבר הולך להיות איזה פסיכו' 3-4 שלך..

TRIPLEfnH

New member
אומר,

הוצאתי 665 זה היה פסיכו שני ועכשיו יהיה שלישי ולאחר שתי נפילות קשות בעברית עם 108 ו 113 החלטתי ללמוד את המילון הפעם. אני צריך 730.

noa135

New member
אז ככה..אני לומדת כאמור

בהיי קיו ..ולא יודעת.בין כה וכה בקורס אנחנו לא מייחסים יותר מדי חשיבות לסימולציות האלו..אלא לאחרות שאנחנו מקבלים בהיי קיו..אלו שבספר כמו שהמורה אמר:"מעניניות אותנו,אבל במידה" צמה שאומר שזה לא נורא..וכן- הן קשות ויש לי הפתעה בשבילך..המורה שלי אמר ש4 הכי קשה מאלו שבספר..קח לתשומת ליבך:)

למעלה