סימולטור לססנה

אינשם4

New member
סימולטור לססנה

אני מעוניין לרכוש סימולטור לססנה. איפה ניתן להשיג (לקנות אולי להוריד מהאנטרנט אם אפשר) אני חדש בתחום רצוי גויסטיק??? איזה סימולטורים טובים למתחילים תודה על העזרה

נמרוד ג

New member
הסימולטור למטוסי ססנה:

התשובה לשאלתך היא חד-משמעית, הסימולטור הכי מקצועי והכי מתקדם למטוסי ססנה שיצא למחשבי PC הוא ללא ספק הFLIGHT SIMULATOR של חברת מיקרוסופט, על כל דגמיו, אני ממליץ לרכוש את הגרסה האחרונה של המשחק (2004) ולהתחיל משם , בתוך הFS יש מערכת הדרכה מעולה למתחילים נמרוד גרשוני

אינשם4

New member
סימולטור לססנה

איפא ניתן לרכוש סימולטור זה מה העלות איזה זיכרון ונתוני מחשב צריך והאם ההוראות בעברית? תודה רבה על עזרתך

Pilon

New member
לאו דווקא

אומנם ה FS2004 נחמד ביותר, בעיקר אחרי שמורדים את התוספים הנכונים, אולם בקטע של ה Flight model , המטוסים ( לפחות אלה שהטסתי במציאות ) יש למייקרוסופט מה ללמוד. יש סימולטורים מקצועיים לשימוש במחשבים ביתיים המתרכזים בסוג מטוס אחד או שניים לכל היותר, ומבחינת התנהגות ה "מטוס", קרוב מאוד למציאות. הבעייה...כמעט תמיד הגרפיקה מחוץ לקוקפיט איומה ! אבל מאפשר לבעלי מחשבים חלשים יחסית להשתמש בו. דוגמה לסימולטורים כאלה IFR VFR ניתן למצוא בקישור.

אייל201

New member
X-PLANE

טוענים שרמת הדיוק שלו עולה בהרבה מה פלייט סימולטור היה על זה כתבה ב מדע פופולרי שם עשו השוואה בין האמיתי לסים וזה היה ממש דומה

נמרוד ג

New member
PILON לגבי שאר הסימולטורים...

לאחר שהתנסתי (אני מעריך) כמעט בכל דגמי מדמי הטיסה ל PC של ססנה 152/172 בניהם הELITE ,ג'פסן ,FLY ,X-PLANE וFS ועוד... הבחירה שלי היא הFS למרות שנכון שעדיין הוא לא אושר ע"י FAA ללימוד מכשירים הוא מדמה הטיסה הכי ריאליסטי שקיים לדעתי לססננות ואני לא מדבר רק על גרפיקה אלא גם על תגובה וביצועי מטוס... לדעתי FS2004 בשילוב של יוק ופדלים מדמה בצורה הטובה ביותר טיסה אמיתית על מטוסי ססנה, זוהי דעתי האישית מהנסיון שרכתי במציאות ובPC על מטוסי ססנה. נמרוד גרשוני

Pilon

New member
אההה...

יוק ופדלים ...אני בהחלט צריך להוסיף את הדברים הנ"ל לרשימת הקניות :)

קובי2003

New member
יוק? פדלים ? מה זה אנשים , תסבירו .

אני בכלל אומר אולי שמישהו יעשה מין רשימת מושגים בסיסים ל fs2004 , אפשר אפילו לחלק אתה זה לפי פעולות בזמן טיסה ,לפני טיסה ,לפני נחיתה ואחרי נחיתה .

Pilon

New member
יוק ופדלים...ושאר ירקות

ה " יוק " הוא בעצם ההגה של המטוס השולט על ציר הגלגול (roll) ועל ציר העילרוד (pitch) ע"י שינוי המאזנות והגה הגובה. ברוב המטוסים האזרחיים משתמשים ביוק לעומת רוב מטוסי הקרב המשתמשים ב "סטיק " הדומה לג'ויסטיק שאתה וודאי מכיר. לפדלים שני תפקידים: האחד, שליטה על סיבסוב המטוס (yaw ). השני : לחיצה בחלק העליון של הפדלים תפעיל את המעצורים על הקרקע. בלם אחד לכל צד של המטוס. דוגמה ליוק ופדלים הנמכרים תמצא בקישור המצורף... ניר

קובי2003

New member
OK שאלה ....

כשנחתיתי עם הססנה פתאום גיליתי שאני לא יודע היכן הבלמים ? איך אני בולם ?

למעלה