סימולטור טיסה

דלת

New member
סימולטור טיסה

אני מחפש סימולטור טיסה למטוסי קרב שיהיה קרוב ככל האפשר למציאות ושיעלה על ווינדוז אקס פי, יש לי כוכב כחול אבל הוא לא עולה על אקס פי, בנוסף אם למישהו יש שיטה להעלות את כוכב כחול זה גם יהיה מצויין. תודה רבה.

דלת

New member
עוד קצת פרטים

בחיים לא שיחקתי בסימולטור טיסה, אין לי שום ידע בסיסי אפילו, אני מתכנן לקנות גם ג'ויסטיק מתאים בקרוב אבל כרגע אין לי ג'ויסטיק.

liav133

New member
LOCK ON

הכי חדש בשוק הוא דיי בסדר.... אבל בלי סטיק זה ממש מעצבן לטוס...

דלת

New member
על איזה סטיק אתה ממליץ?

קח בחשבון שאני רק מתחיל לשחק, שהסימולטורים יהיו סימולטורים של מטוסי קרב בלבד ושהתקציב לא כל כך גבוה. האם יש לך עוד סימולטורים להמליץ למתחיל? לא אכפת לי שיהיו גם ישנים העיקר שיהיו טובים...

Nighthawk ok

New member
אההה לא יודע מה איתה? כנס ותראה

ממולץ הסטיק של מקירוסופט - זה מה שלי יש force feedback 2 בעל רטט, תנועה מלאה, כולל סיבוב 4 כפתורים למטה + מצערת 4 כפתורים על הסטיק עצמו + כפתור 8 שמסתובב מחיר? תבדוק ותחזיר לנו תשובה אז נדה מה להגיד לזה שיבוא פעם הבאה וישאל אותה שאלה -חח

p i c k l e

New member
גם אני באותה דעה.....פאלקון 4

הסימולטור דיי זקן לא יודע בדיוק ממתי אבל הפאטצים שלו והתוספים האחרונים עושים אותו בן ז..... הוא יקר מאודדדד הוא עולה בערך.....10 שקל.....תאמת לא נראה לי שאפשר למצוא אותו בחנויות אבל שווה לחפש ואני בטוח שאתה מכיר דרכים אחרות למצוא את הסימולטור רק קח בחשבון שאם לא תשים את הפאטצים החדשים כמו BMS,SP4 או SP3 זה יהיה מזעזע....אני דיי מבין בפאלקון ואני יכול לעזור לך להתקין אותו אז אם במקרה תחליט שאתה רוצה לנסות.....דבר איתי ואני אעזור בשמחה
נ.ב. יש פורום של פאלקון באתר של ליגת ILF.......עקרונית אם אתה לא יודע פאלקון זה הכינוי של המטוס המפורסם אפ-16 כזה קטן חמוד שאני חולה עליו בטירוףף ואני מאמין שכולם ככה....אז מן הסתם זה סימולטור של מטוס אחד בעיקרון....יש עוד מטוסים אבל לא ברמה של איך שהאף-16 בסימולטור......אם אתה מחפש מגוון יש לך את LOCK ON שהוא דיי חדש בערך שנה בשוק ו.....הגרפיקהע שלו מעולההה אבל הריאליסטיות ממש ברמה נמוכה.....

izik99999

New member
לפי מה ששמעתי

בשביל לוק און צריך מחשב של נאס"א... זה חתיכת משחק... בכל מיקרה הייתי ממליץ לך בתור סימולוטור ראשון את כוכב כחול

liav133

New member
דבר ראשון כוכב כחול לא עולה תמיד...

עולה ב XP דבר שני, לי יש מחשב דיי נורמלי ואני משחק על גרפיקה נמוכה יחסית אבל נהנה מאוד...

niml1

New member
פליז שמישהו יגיד איך מעלים

כוכב כחול באקס פי

liav133

New member
יש רק דרך אחת וגם היא לא משהו

לחצן ימני על האייקון של ככב כחול, מאפינים, תאימות, ובמצב תאימות סמן את ה V ותבחר WIN 98 מקווה שעזרתי לך...

למעלה