סימולאטור של F-35 יגיע ארצה בינואר

טל ענבר

New member
סימולאטור של F-35 יגיע ארצה בינואר

סימולאטור להדגמת מערכות האווינויקה המתקדמות של המטוס יגיע לישראל בסוף ינואר. פרטים נוספים בהמשך. האם מעניין את חברי הפורום? אולי אוכל להסדיר סיור וביקור.

NNN747

New member
בטח שמעניין ../images/Emo45.gif

לא ממזמן קראתי עליו את הכתבה הגדולה שעשו בבטאון של אוקטובר. חתיכת כלי הF35 הזה.

galben11

New member
../images/Emo45.gif

לא "חולה" על מטוסי קרב,אבל נשמע מעניין מאוד.

downloader

New member
בתור אחד שקורא בפורום הזה כבר הרבה מאוד זמן

אני יכול להגיד שדבר כזה יהיה מאוד מעניין בשבילי ואני מניח שגם לכל חבר פורום אחר פה.

טל ענבר

New member
אכן, כרגיל, התענינות "כבירה"

נו טוב, זה לא מטוס שאפשר לצלם, אז זה באמת כמעט ולא שייך לפורום.

ארזS

New member
טל יקירי

אתה לא צריך לחזור ולעקוץ בכל פעם. [אלא אם כן אתה נהנה מכך]. אותי למשל לא מעניינים סימולטורים. בכלל לא. ואינני יודע כמה סימולטוריסטים יש כאן. וחוץ מזה, כמה תגובות/הודעות על צילומי מטוסים ראית כאן ב-24 השעות האחרונות ? הפורום בכלל ישן היום...
בקיצור, רד מזה.
מקרב לב. לתשומת לבך : יש פורומים ישראלים רבים לסימולטורים ואני בטוח ששם ישמחו לקבל את המידע הזה. הנה כמה דוגמאות : http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=931 http://www.vatil.org/vatil/board/index.php http://ivao-il.org/forum

טל ענבר

New member
קח אוויר, תרגע קצת, אולי תצלם עוד משהו

לא מעניין אותך? איש לא מכריח אותך להגיב.

E1ad

New member
ואותך הכריחו להגיב כמו שהגבת?

"לא מעניין אותך, אל תגיב". אז כנראה שזה לא מעניין את רוב הפורום אם הם לא מגיבים. וארז רק רצה להראות לך שאולי זה לא הפורום המתאים והביא לך קישורים לפורומים שקשורים לסימולטורים. אז יאללללה...

ארזS

New member
טל ?

שכחת לקחת איזה כדור הערב ? מה בדיוק הסיפור שלך ? אני אגיב בדיוק כפי שאמצא לנכון ולא כפי שאתה תציע לי.

איש החלל מר ענבר הנכבד

הגב נא לגופו של עניין ולא לגופו של אדם. ארז לא תקף אותך אישית, אלא הביע את דעתו ואף הוסיף קישורים שיעזרו לך. מדוע אתה תוקף אותו?

Eldar S

New member
אותך אני לא מבין

כשאתה שם תמונות בפורום אתה ממלא את כל העמוד אז איך פתאום אתה נגד זה? ההודעה של טל עניינה אותי (אפילו שאני יותר מתחבר לתעופה אזרחית) אבל מותר גם להתעניין ולא להגיב, ואני בטוח שיש עוד כמוני שמתעניינים אבל לא מגיבים. חוץ מזה שהוא לא נתן שום פרט על הסימולטור אלא כתב פרטים נוספים בהמשך, כשיהיו פרטים נוספים וכשאני אדע במה מדובר - אין ספק שאני אגיב.

NNN747

New member
מתי אני ממלא את העמוד? פעם בשנה?

שאני נוסע לחו"ל אני משתף אותכם בתמונות מיוחדות. ממוזיאונים ואתרי תעופה שלא רואים כל יום. לעומתך אני לא מעלה כל פעם אותה תמונה מסריחה של איזה אלאיטליה או צ'ארטר טורקי על שמיים בהירים רק בשביל להעלות רייטינג.

ארזS

New member
רגע רגע בבקשה ...

אפשר היה להגיב את אותה התגובה בלי ה"תמונה מסריחה" , הלא כן ? וכן, תמשיך להעלות תמונות, כמה שאתה רוצה, ורק תשתדל להתנסח בנימוס,
.

ארזS

New member
ועוד משהו :

מה מפריע לך שבן אדם מעוניין בקצת רייטינג ? האם ערוצי הטלוויזיה לא נלחמים על רייטינג ? [ושם אתה משלם גם אם אתה לא רוצה עבור הרייטינג הזה !] מה מפריע לך שיש לבן אדם קצת נחת אם יש לו רייטינג יפה ? הרי אף אחד עוד לא הרוויח כלום מהרייטינג הזה פרט לקצת נחת רוח ?

למעלה