סילמריליון... מישהו קרא ?
ר רועי ו New member 25/3/05 #2 כן אני לא התלהבתי יתר על המידה, יותר מדי אפי לטעמי. הרבה יותר נהניתי משר הטבעות. אבל אני מכיר כמה שהפכו את הסילמריליון לתנ"ך שלהם...
כן אני לא התלהבתי יתר על המידה, יותר מדי אפי לטעמי. הרבה יותר נהניתי משר הטבעות. אבל אני מכיר כמה שהפכו את הסילמריליון לתנ"ך שלהם...
B basto New member 26/3/05 #3 לא הפכתי את זה לתנ"ך שלי, אבל זה באמת ספר טוב. גם אני נהניתי יותר משר הטבעות, ונהניתי עוד יותר כשקראתי אותו שוב, אחרי הסילמריליון
לא הפכתי את זה לתנ"ך שלי, אבל זה באמת ספר טוב. גם אני נהניתי יותר משר הטבעות, ונהניתי עוד יותר כשקראתי אותו שוב, אחרי הסילמריליון
C cut2 New member 27/3/05 #4 אההה... סתם מעניין אותי (לא מפריע לי), למה דווקא בפורום רוק מתקדם? אולי התכוונת לקשר של הפרוגרסיב לטולקין?
אההה... סתם מעניין אותי (לא מפריע לי), למה דווקא בפורום רוק מתקדם? אולי התכוונת לקשר של הפרוגרסיב לטולקין?
N Nadavcat New member 27/3/05 #5 לדעתי... יש פה ושם קשר בין הדברים.. קשה להסביר למה... מי שמבין מבין...
E epitaph New member 27/3/05 #6 אולי כי... אתה חושב שכל מי ששומע רוק מתקדם הוא חנון שאוהב מד"ב ופנטזיה והתנ"ך שלו זה שר הטבעות? יש מצב...
אולי כי... אתה חושב שכל מי ששומע רוק מתקדם הוא חנון שאוהב מד"ב ופנטזיה והתנ"ך שלו זה שר הטבעות? יש מצב...
D destro New member 27/3/05 #13 רומח הדרקון- בלי ספק ספר פנטזיה אמיתי ולא המאורע הגסטרונומי של טולקין, במחילה.