סילחו לי על השאלה

arava1111

New member
סילחו לי על השאלה

יש לי כאבים בישבן, {במקומות שקרובים מאוד למקום היציאה} כאב צורם שדוקר, קשה לי להסביר. לפעמים זה דוקר במקומות שונים מסביב לאיזור היציאה, דקירות מהירות וחדות ולפעמים הכאב הוא באזור, לפעמים לוקח בערך שעה עד שזה יעבור, זה יסורי תופת. האם אתן חושבות שזה סימן שהאינו' הגיע לשם? האמת היא שהייתי צריכה ללכת לבדיקה באיזור הזה, אך דחיתי, מסיבה טיפשית שהיא השתיה המגעילה שמרוקנת לילה לפני. האם כאבים אילו מרמזים שהגיע הזמן להיבדק? מודה לכן מראש על כול מידע.

A y a l a 2 7

New member
מוכר ביותר

עברתי את אותן כאבים , מטורף לגמרי, עד שהגעתי לעילפון (ואני לא מאלה שמתעלפות מהר) בכל אופן די עבר לי לאחר הניתוח, אבל עדיין יש לי בעיות קשורות והייתי הולכת גם כן להבדק. ממליצה לך להבדק וכמה שיותר מהר, חבל מאוד שתסבלי, רק הזיכרון של זה מעורר בי פחד. מצטערת שלא יכולתי לעזור יותר הרבה בריאות איילת

זואילי

New member
אין לדעת, ממליצה לך להיבדק

כל מה שקשור באיזור הנדון גורם לי להתכווצות קשה. הסופודקס הוא אכן סיבה מצויינת לדחות את הבדיקה, אבל הסבל לא שווה את זה. בטח ובטח אם חלילה ימצא איזה
מנוול שאוהב תחתים. כרגיל - ד"ר בארגבל ורק הוא. כי אם כבר עוברים את הבדיקות האלה, אז לפחות אצל אחד שמבין דבר או שניים באנדו, והגישה שלו עדינה ומתחשבת. בהצלחה, ויאללה, עוד מעט ראש השנה, לא מגיע לנו איזה שקט ושיגרה נורמלית לשנה החדשה??

gui1

New member
זואלי והשנה הישנה

מה שקורה הוא נורא פשוט בתחילת השנה מוקצבים לך בIBM של יתברךציק שעות כאב, זמן אהבה, שעות עבודה ,$, דיבורים שמחה וכו אז כנראה שנשאר לך זמן כאב לא מנוצל וריחמו עלייך מבחינת אנדו אז שידרגו אותך בוירוס טיפוסי זה הזכיר לי את התקןפה שהציסטה שלי התגלתה ובחודש אחד נאלצתי לפתוח את רגלי שלא למטרת רווח והנאה והכל קרה בסמיכות לראש השנה ואז נפל האסימון שכנראה היה לי במלאי עודפ בשעות פתיחה ומילאו אותם בהתאם למיחסה זה הכל עניין של איזונים אז אל דאגה הX נערמים ועוד מעט תהיה פטורה

לוואנדר

New member
gui שאלה

אפרופו איזונים, איך את מסבירה שיש אנשים וביניהן אני מאז שזוכרת את עצמי סובלת כאבים כל חודש שבועיים ממחזור ושבועיים הפסקה נכון להיום ובשנה האחרונה סבל יומיומי באגן- האם זה הגיוני? האם זה מאוזן? כשסביבי יש אנשים שמתרוצצים ועובדת עמם כבר מס' שנים והחסירו רק בין 3-5 פעמים מפאתי בריאות. איך התורה מסבירה זאת? האם זה איזון?! אשמח לתשובה מבוססת האם יש אנשים שנועדו לסבול אולי תרגיעי אותי ותאמרי לי שזה בגלגול הזה בלבד (-:

נעמי 17

New member
משו אחד למדתי

לאחרים יש בתים גדולים ויפים לאחרים יש משפחה גדולה ומחבקת לאחרים יש המון כסף ליסוע לחו"ל לאחרים מנויי חודשי לקאנטרי לכל המשפחה לאחרות יש המון בגדים "שווים", בעל בהיי טק לאחרות יש שניים שלושה זאטוטים ופיליפינית צמודה לאחרות יש רכב 4/4 להסיע את כל ההילולה לאחרות גם יש פנאי וגם אנרגיה לשחק אחה"צ בנבחרת כדור רשת וגם לארח את נשות השכונה. לי יש , מה שיש לי. גם אנדו. זאת אני. ואני לא סופרת בכל יום מה יש ומה אין אני מקבלת את עצמי באהבה. והכי חשוב , יש דברים שאפשר לשנות ואותם אני משנה! או לפחות משתדלת...

gui1

New member
לוואנדרה לבקשתך

שלחתי את נתוניך למחשב IBM השמימי ולהלן התשובה שקיבלתי ^78@34-87&&^%*1235 ת'אמת לא ככ הבנתי אולי באמת התשובה שזה בגילגול הזה בלבד , בגילגול הבא נהיה יותר חכמים

זואילי

New member
ואם הצלחתי להבין אותך גואי יקרה

אז מהפה שלך ל IBM של מי שאחראי עליי והלוואי ורווח והנאה יהיו מנת חלקי בשנה הקרובה.

להיבדק

אולי זו בעיה שיכולה להיפתר, צריך להיבדק אולי זו פשוט פיסורה, וכידוע לנו - זו בעיה שניתנת לפתרון ולא חייבים לסבול ממנה. אני חושבת שלא צריך לקבל כמובן מאליו שאנחנו סובלות בגלל האנדו' אז פשוט לסבול לנו בשקט - לא! צריך להיבדק וכל בעיה בפני עצמה לנסות לפתור. בהצלחה... ו...נעמי - אני מסכימה איתך...צריך להנות ממה שיש לנו ולומר תודה שזה לא יותר גרוע [וזה יכול להיות יותר גרוע]. לנסות להפיק את המיטב ממה שיש...ואם כואבים - למצוא את הסביבה שתתמוך ולהמשיך הלאה. פה , למשל, הפורום הזה, זו סביבה שבהחלט ניתן למצוא את התמיכה. למזלנו הפורום הזה קיים. דמות אחרת

טוב לראותך שוב

את דעתי את מכירה ויודעת ...לכי להיבדק תבקשי במקום סופודקס להיות בצום לפני הבדיקה אולי עוד יתנו לך...

מישמש33

New member
חייבת להיבדק !!!

במחלה שלנו, אסור לשבת בחיבוק ידיים, דברים קורים שם כל הזמן בפנים וחייבים להיות במעקב צמוד הסופדקס איכסה בריבוע, מבינה אותך מאוד, אבל אין ברירה יקירה אכן הגיע הזמן להיבדק

sivic10

New member
היי ערבה

שם יפה.. אני לא יודעת אם הכאב שאת מתארת הוא אותו דבר, אבל לי יש כאבים שמקרינים לפי הטבעת כבר הרבה שנים, ובמיוחד במחזור. היום אני מבינה שיש לי הדבקויות באיזור המחיצה בין הרחם לרקטום וזה כנראה מקור הכאב. האיזור הזה רגיש מאוד ובעייתי ולפעמים אני גם מרגישה כאב חד שמפלח אותי, ממש אי אפשר לנשום לרגע לא יודעת אם זה המצב אצלך ואני מקווה שזה משהו אחר פתיר, ולא אנדו'..אבל כמובן שההמלצה שלי היא גם לבדוק את זה בהצלחה ותרגישי טוב

למעלה